Uitverkocht

Technosmart Bluetooth carkit voor alle smartphones

Niet leverbaar

Deze carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over Bluetooth. De razendsnelle verbinding met Bluetooth zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent.

230 euro is de boete voor het niet-handsfree bellen. Dat is een hele hoop geld.. en dat is niet voor niets natuurlijk, want het is ook gewoon heel erg gevaarlijk. Als je wel eens belt in de auto is het dus maar beter om een goede carkit te hebben. Heb jij nog geen carkit, of ben je er gewoon niet tevreden over? Niet getreurd. Wij bieden je vandaag een meer dan degelijke Bluetooth carkit aan voor de prijs van slechts €17,95. Sla je slag!

Spathelder geluid

De carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over Bluetooth. De razendsnelle verbinding met Bluetooth 2.1 zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent. De ingebouwde luidspreker is van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de microfoon. Nooit meer last van ruis op de lijn!

Optimaal gebruiksgemak

Met 1 druk op de knop een oproep beantwoorden of beëindigen. Zo simpel is het! Je kunt de carkit eenvoudig met de meegeleverde klem aan de zonneklep bevestigen zodat hij op precies de juiste plek hangt. Ook net zo makkelijk maak je hem weer los, voor als je bijvoorbeeld even ergens wil parkeren en je hem niet in het zicht wil laten hangen. Met deze carkit voorkom je niet alleen bekeuringen, maar ook ongelukken. En dat voor nog geen twee tientjes!

Specificaties

- Multi-point technologie: Ondersteunt dual-connectie, koppel meerdere mobiele telefoons

- Bluetooth versie: Bluetooth V2.1 +EDR

- Operating frequentie: 2.4 GHz - 2.48GHz SIM

- Output power: Class 2, 10 meter

- Standbytijd: 45 dagen

- Gesprektijd: 16 uur

- Laadtijd: Ongeveer 3 uur

- Laad voltage: DC 5.0V, 400 mA

- Batterij: 650 mAh, BL-58

Highlights & specificaties

  • Technosmart Bluetooth carkit voor alle smartphones
  • Met ingebouwde luidspreker en microfoon
  • Zeer goede en duidelijke geluidskwaliteit
  • Ondersteunt dual-connectie; koppel meerdere mobiele telefoons
  • Eenvoudig te bevestigen aan de zonneklep
  • Plug & Play; geen ingewikkelde installaties
  • Voorkom boetes en ongelukken!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details