Black Friday Secret Box t.w.v. minimaal €250,- | Maak kans op een box van €1500!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Verras jezelf of iemand in je omgeving met deze geweldige Black Friday Secret Box! Minimaal 10 fantastische producten met een waarde van minimaal €250 euro!

€ 250,00  € 59,99

Iedereen houdt van cadeautjes krijgen en de meeste van ons houden van verrassingen. Maar hoe verras je jezelf met cadeaus? Met onze unieke Black Friday Secret Gift Box natuurlijk! Met deze box weet jij dus niet wat je gaat bestellen, maar één ding is zeker: je zult er versteld van staan! In de Secret Box zitten geen gratis monsters en en andere weggeef-producten, maar alleen absolute topkwaliteit! En we hebben aan iedereen gedacht, want we hebben zowel een box speciaal voor mannen, als voor de vrouwen! Verras jezelf of iemand in je omgeving met dit spectaculaire cadeau met een minimale waarde van maar liefst €250,-! Ook geweldig als kerstpakket!

Maak kans op speciale prijzen!

In deze Black Friday Secret Box zitten niet alleen allerlei leuke en handige producten (waaronder de beste deals van het afgelopen jaar), maar we hebben ook een groot aantal boxen gevuld met speciale producten t.w.v. €1500,-! Wacht dus niet te lang en bestel meteen zo'n geweldige box want je ontvangt hoe dan ook 10 fantastische producten!

Leuke producten voor jezelf, maar ook om weg te geven

In de Secret Box zitten producten die samen veel meer waard zijn dan €59,99, de prijs die jij ervoor betaalt. De inhoud van de Secret Box is natuurlijk geweldig voor jezelf, maar ook zeker voor een ander. Het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen en vooral als het gaat om een totale verrassing zoals hier het geval is. Met deze box van kwalitatief uitstekende en vooral leuke producten zal je iedereen in je omgeving ontzettend blij maken! Heerlijk zo vlak voor de feestdagen!

Highlights & specificaties

  • Secret Box ter waarde van minimaal €250,-
  • Minimaal 10 geweldige producten per box
  • Kies tussen een box voor mannen of vrouwen
  • Verras jezelf of een ander!
  • Ook geweldig als kerstpakket
  • Maak kans op één van de boxen met een waarde tot €1500

Toon details Verberg details