Uitverkocht

BK Microban Snijplanken- en Messenset - Complete set voor in de keuken!

Niet leverbaar

BK Microban Snijplanken- en Messenset

BK Microban is een gerenommeerd merk binnen de huishoudwereld, waar kwaliteit en design hoog in het vaandel staan. Met deze 7-delige snijplanken- en messenset is dat niet anders. Dankzij deze vlijmscherpe aanbieding van vandaag zorgen we ervoor dat je altijd efficiënt te werk kunt gaan in de keuken. En ook de prijs is vlijmscherp, want we bieden de set vandaag aan voor slechts €14,95 ipv €79,95!

Zeer compleet

Met deze set heb je altijd alles bij de hand voor iedere snij-klus. De set bestaat uit 3 snijplanken, die ieder een eigen kleur hebben. Een groene voor het snijden van groenten, een rode voor vlees en de blauwe is speciaal voor vis. Zo hou je al je ingrediënten gescheiden, en werk je altijd hygiënisch. Naast de 3 snijplanken bevat deze set ook 3 messen, namelijk een keukenmes, broodmes en een vleesmes. Alle 3 in BK-kwaliteit, dus topkwaliteit! Om de set helemaal compleet te maken is er dan ook nog een speciale houder, die plaats biedt voor zowel de 3 snijplanken als de 3 messen!

Altijd alles voor het grijpen

De houder is vervaardigd uit speciaal milieuvriendelijk geproduceerd Rubberwood. Aan de onderkant van de houder zitten 4 anti-slip voetjes zodat je hem stabiel op iedere ondergrond kunt plaatsen. Je kunt er zelf een mooi praktisch plekje voor bedenken in de keuken. Je hebt alles voor het grijpen en bent direct verlost van al die losse messen in de keukenlade!

Je ontvangt:

-1 snijplank groen (20 x 29cm)

-1 snijplank blauw (20 x 29cm)

-1 snijplank rood (20 x 29cm)

-1 keukenmes

-1 broodmes

-1 vleesmes

-1 houder voor zowel de snijplanken als de messen

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €79,95
  • BK Microban Snijplanken- en Messenset
  • Met 3 snijplanken (groente, vlees, vis)
  • 3 messen van topkwaliteit (broodmes, vleesmes, keukenmes)
  • Inclusief handige houder, altijd alles voor het grijpen
  • Ontzettend leuk design
  • Must-have in iedere keuken!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details