Uitverkocht

Prachtige Bistro Tafels en Stoelen

Niet leverbaar

Deze Bistro tafels en stoelen zijn ontzettend trendy en vandaag een stuk voordeliger dan je ze zult vinden op de meubelboulevard.

Ben jij helemaal tevreden over je interieur en tuin? Of kun je nog wel een mooie tafel of een leuk setje stoelen gebruiken? Deze Bistro tafels en stoelen zijn ontzettend trendy en vandaag een stuk voordeliger dan je ze zult vinden op de meubelboulevard. Profiteer van deze mooie deal en bespaar een hoop geld!

Bistro Stoel - vandaag slechts €59,95 ipv €149,95

De Bistro stoel is een bekend model dat vooral in Frankrijk en België bijna op iedere hoek van de straat als terrasstoel voor de Bistro fungeert. Het heeft een Robuust metalen look die ideaal plaats neemt in het huidige sfeerbeeld waarin steeds meer industrieel lijkende producten worden verkocht. Hierdoor wordt ook de Bistro weer nieuw leven ingeblazen. Als je een stoel zoekt die weer en wind kan doorstaan, dan is de Bistro de aangewezen stoel. Door de iets uitlopende poten van dit model is de stevigheid grandioos. De stoel vormt zich goed om de rug en zit daarom uitstekend.

Bistro Tafel - vandaag slechts €179,95 ipv €349,95

De Bistro tafel is een combinatie tussen de stijlen industrieel en Nordic en past daarom prachtig bij de Bistro stoelen. Maar ook bij gestoffeerde stoelen zal deze tafel zeker niet misstaan. Het lichte Eiken tafelblad is netjes en glad afgewerkt en geeft een Scandinavische look. De metalen poten zijn qua vormgeving gelijk aan de Bistro eetkamerstoel en lopen naar buiten toe af. Deze tafel staat daarom ook als een huis! Onder het blad lopen een aantal horizontale spijlen van poot naar poot om de tafel een industrieel karakter te geven. De hoogte van het blad is circa 80 centimeter waardoor bijna alle armstoelen onder deze tafel passen. Het geheel is daarnaast zeer eenvoudig in elkaar te zetten.

Specificaties Bistro Stoel

-Hoogte: 85 cm

-Breedte: 45 cm

-Diepte: 53 cm

-Zithoogte: 46 cm

-Metaal: look

-Gewicht: 5,6 kg

-Max. draaggewicht: 200 kg

Specificaties Bistro Tafel

-Hoogte: 79 cm

-Breedte: 80 cm

-Lengte: 160 cm

-Dikte tafelblad: 3,5 cm

-Gepoedercoat staal

-Eiken houten tafelblad

-Gewicht: 18 kg

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €59,95 ipv €149,95
  • Prachtige Bistro Tafels en Stoelen
  • Met een industriële look; ontzettend populair
  • Waarborgt een enorme stevigheid en draagkracht
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Optimaal zitcomfort
  • Gemaakt van de allerbeste materialen
  • Zeer eenvoudig in elkaar te zetten
  • Tip: Bestel er meerdere en bespaar zo op de verzend- en aanschafkosten!
  • Verzendkosten: slechts €9,95
Toon details Verberg details