Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Beveiligingslamp op Zonne-Energie

Hyundai

Beveiligingslamp op Zonne-Energie

Hyundai

Volgende werkdag verzonden!

Deze lamp springt aan zodra er beweging wordt gedetecteerd. Eenvoudig te installeren, geen snoeren en dus direct klaar voor gebruik na bevestiging!

Je bespaart €50,65 -72%

69,99

19,34

In winkelmand

Informatie Beveiligingslamp op Zonne-Energie

Deze Hyundai LED-beveiligingslamp op zonne-energie doet precies wat je verwacht: ongenodigde gasten afschrikken. De lamp springt aan zodra er beweging wordt gedetecteerd. Eenvoudig te installeren, geen snoeren en dus direct klaar voor gebruik na bevestiging.

Praktisch, energiebesparend en inbraakpreventief
Door middel van het grote zonnepaneel laadt de lamp overdag automatisch en snel op, zelfs als de zon minimaal schijnt. Zodra de zon onder is zal de lamp automatisch beginnen met schijnen zodra er beweging wordt gedetecteerd. De lamp blijft schijnen voor 3 seconden tot 7 minuten, dit kan je eenvoudig instellen aan de onderzijde van de lamp. De beveiligingslamp staat zonder gedetecteerde beweging uit en wanneer er iemand langsloopt wordt diegene in de spotlights gezet, inbrekers zullen worden afgeschrikt door het felle licht wat de lamp afgeeft. De lamp laadt overdag op en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen, ook wanneer de zon amper te bekennen is. Met deze lamp haal je dus meer uit de zon dan alleen maar de warmte. Aangezien de lamp alleen op vol vermogen draait wanneer er iemand langsloopt is deze goed te kenmerken aan zijn efficiëntie. Jouw bezittingen zijn veilig bij de Hyundai beveiligingslamp.

Eenvoudig te installeren
Zowel het zonnepaneel als de lamp zijn kantelbaar en waarmee je deze zo kan instellen dat deze altijd de optimale hoek heeft. De Hyundai beveiligingslamp is eenvoudig te installeren met de meegeleverde schroeven.

Waterproof
Regenbuien zijn misschien goed voor de planten in je tuin, maar de druppels die uit lucht zijn gevallen gaan vaak niet goed gepaard met elektronica. Maak je geen zorgen, de lamp is erop gemaakt dat deze hevige regenbuien met gemak doorstaat.

Specificaties

Type Tuinverlichting
Vorm Vierkant
Fitting LED (geïntegreerd)
Materiaal ABS
Afmeting 2 x 1,8 x 4,5 cm
Aantal Lampen 11 SMD LEDs
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

16- of 32-Pack Opzetborstels

29,99

12,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze