Voor bedrijven

Over Koopjedeal

Koopjedeal is een dagaanbiedingen platform dat producten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Koopjedeal bestaat sinds eind 2012 en wij hebben sindsdien al miljoenen artikelen verkocht. Of het nou om boxsprings, scheermesjes, keukenmachines of planten gaat; wij verkopen het allemaal. En dat alles met in ons achterhoofd dat de klant centraal staat. Het dienen dus producten te zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een mooi platform voor bedrijven

Koopjedeal is inmiddels de grootste dagaanbiedingen platform van de Benelux en wij kunnen veel bereik genereren voor onze deals. Zo versturen wij dagelijks een nieuwsbrief naar meer dan 500.000 personen. Daarnaast zetten we diverse marketingkanalen in, zoals iedere dag een paginagrote advertentie in het AD, Volkskrant, Trouw en Parool. Hiermee bereiken we iedere dag miljoenen potentiële klanten. Dit in combinatie met een scherpe prijs én goede content zorgt ervoor dat wij zeer grote aantallen van uw product kunnen verkopen.

Wij kopen voorraad in!

In tegenstelling tot andere dagaanbiedingen platformen zijn wij wel voorraadhoudend en kopen wij in veel gevallen de producten in. Is uw product van goede kwaliteit? Kunt u het product aanbieden voor een scherpe prijs? Heeft u genoeg op voorraad? Is er goede content beschikbaar? Neem dan contact met ons op via [email protected]!