Uitverkocht

Beats by Dre in-ear Headphones

Niet leverbaar

Met deze in-ear koptelefoon kun je van muziek genieten zonder gestoord te worden door allerlei randgeluiden.

Wat krijg je als je een muzikant vraagt mee te werken aan het ontwikkelen van in-ear headphones? Juist, dan krijg je de beste kwaliteit headphones die je maar kunt wensen. En wat als die muzikant ook nog eens rapper is? Nou, dan krijg je dat ze er ook nog eens ontzettend dope uitzien! En daarmee hebben we de Beats By Dre in-ear headphones eigenlijk al het beste beschreven. Niet voor niets dat deze de best verkopende headphones zijn ter wereld! Wees er wel op tijd bij, wij mogen helaas maar een beperkt aantal verkopen

Alleen het geluid dat jij wilt horen

Met deze in-ear koptelefoon kun je van muziek genieten zonder gestoord te worden door allerlei randgeluiden. De oortjes zorgen dat het geluid om je heen zoveel mogelijk buitengesloten wordt. Natuurlijk zul je harde geluiden nog wel horen (zoals een sirene), maar het wordt wel beperkt. Het is uiteraard het originele product, geleverd in een luxe urBeats/iBeats opberg-etui, maar niet geleverd in de originele verpakking. Flinke besparing, het enige waar je dus op inlevert is het kartonnen doosje. Maar dat is jou vast wel het verschil van €80 waard, wat je normaal in de winkel moet betalen. Ons in ieder geval wel!

Veelzijdig in te zetten; makkelijk schakelen tussen muziek en telefoneren

Uiteraard kun je de oortjes op allerlei apparaten aansluiten, bijvoorbeeld je mp3-speler, een portable DVD speler, je tablet en je telefoon. Door de ingebouwde microfoon kun je ook nog gewoon telefoneren of videochatten op je tablet of smartphone. Handig daarbij is, dat de koptelefoon uitgerust is met een handige knop om tussen muziek en je gesprek te schakelen!

Kan tegen een stootje

We zeiden net al dat dit niet voor niets het best lopende merk is in de wereld van headphones. Buiten dat je dit merkt door de kwaliteit van het geluid, merk je dit ook aan de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt is om de oortjes te maken. Het kan allemaal een stootje hebben. Zou je per ongeluk aan het draad trekken, dan is er nog niets aan de hand! De kabel is supersterk en ook ontzettend flexibel!

Zowel iBeats als urBeats beschikbaar

In principe werken de beide soorten headphones gewoon voor alle soorten telefoons, althans, er komt gewoon geluid uit. Waarom zijn er dan 2 soorten vraag je je misschien af? Dat komt omdat de volume- en doorspoelfuncties werken via de afstandsbediening. Met de iBeats versie gaat dit niet werken op Android apparaten en met de urBeats lukt dit niet op Apple apparaten. Zorg dus wel dat je de juiste versie selecteert!

Specificaties

- Zowel de iPhone/iPad (iBeats) als de Android (urBeats) versies beschikbaar

- Compatibel met ieder apparaat met een 3,5 mm-uitgang

- Control talk functie om mee te bellen

- Gewicht: 0,018 kg

- Lengte kabel: 1,2 meter

- Kleur: zwart

- Inhoud pakket: koptelefoon, 4 paar opzetstukjes en opbergtasje

Bespaar nu flink en koop deze headphones voor slechts €39,95!

Highlights & specificaties

 • Slechts €39,95 ipv €119,95
 • Beats by Dr. Dre in-ear headphones
 • 100% origineel en nieuw, gegarandeerd!
 • Zowel de iPhone/iPad (iBeats) als de Android (urBeats) versies beschikbaar
 • Het meest populaire merk van dit moment!
 • Genieten van muziek zonder randgeluiden
 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Met bedieningsknopjes en ingebouwde microfoon
 • Supersterke kabels
 • Te gebruiken op je mp3-speler, tablet, smartphone en veel meer
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details