Uitverkocht

Bamboo Hoofdkussen - Met speciale drukverlagende vulling, voorkomt lichamelijke klachten

Niet leverbaar

Hoofdkussen met speciale bamboovulling. Biedt een perfecte ondersteuning en vermindert lichamelijke klachten. Geschikt voor iedere slaappositie.

Een goede nachtrust doet wonderen, maar toch blijken we massaal niet lekker te slapen. Daar is geen enkele reden toe, want er zijn zulke goede producten beschikbaar om je lichaam echt tot rust te laten komen, zoals deze Bamboo hoofdkussens bijvoorbeeld! Normaal gesproken zeer prijzig, maar omdat onze inkopers flink hun best hebben gedaan, kunnen wij ze verkopen voor maar €19,95, dat scheelt een hele hoop!

Nooit meer in een verkeerde houding slapen

Door in een verkeerde houding te slapen, worden spieren en zenuwen bekneld. Dit kan lijden tot pijn en een verdoofd gevoel. Slecht ondersteunende kussens zorgen vroeg of laat vaak voor serieuze nekklachten. Met de Bamboo kussens is dat verleden tijd! Deze kussens zijn op zo'n manier samengesteld dat ze zich altijd aan je slaaphouding aanpassen. De vulling met bamboevezels en nasa traagschuim (uit de ruimtevaart!) is drukverlagend waardoor je hoofd, nek en schouders altijd de benodigde ondersteuning krijgen. Het kussen kun je zelf gemakkelijk in iedere gewenste samenstelling manouvreren met je handen. Je hebt dus voor iedere slaaphouding een kussen op maat!

Warmte wordt perfect afgevoerd

Een ander veelvoorkomend probleem met veel kussens is dat ze na verloop van tijd erg muf worden. De ademende bamboevezels van dit kussen blijven langdurig zacht en koel. De warmte wordt op een natuurlijke wijze afgevoerd waardoor je minder zult zweten en altijd koel en comfortabel zult slapen!

Specificaties

-Afmetingen: 60 x 40 cm

-Afritsbare hoes wasbaar op 40 graden

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €69,95
  • Bamboo Hoofdkussen
  • Met speciale bamboovulling die zich perfect aan je lichaam aanpast
  • Biedt een perfecte ondersteuning bij iedere slaaphouding (buik, rug, zij)
  • Voorkomt nek- en rugklachten
  • Met anti-allergene en verkoelende werking
  • Voor een optimale nachtrust!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details