Uitverkocht

Set van 2 Back-Rest Ruggensteunen

Niet leverbaar

De backrest geeft je wervelkolom steun en zorgt daarbij voor een verbeterde en gezondere zithouding.

Een goede zithouding is cruciaal voor iedereen die langdurig zit. Het maakt daarbij niet uit of je een kantoorbaan hebt of voor je werk altijd achter het stuur zit. Als je goed zit, dan heb je aan het einde van de dag meer energie over voor de leuke dingen. En tijdens de dag ben je productiever, dus je presteert tijdens je werk ook nog eens beter. Een win-win situatie voor iedereen dus. Dus hoe zorg je voor een goede en vooral comfortabele zithouding? Met een backrest!

Steun en massage voor je wervelkolom

De backrest geeft je wervelkolom steun en zorgt daarbij voor een verbeterde en gezondere zithouding. Je hoeft daar dan zelf niet meer op te letten! Dankzij de handige elastische bandjes kun je het makkelijk over de rugleuning van je (auto)stoel trekken en er direct gebruik van maken. Je hebt meteen een comfortabele zitting, waar je de hele dag baat bij hebt. Je hebt minder last van je rug, schouders en nek en dat kan zelfs een paar hoofdpijntjes schelen!

Makkelijk te plaatsen

De structuur van het netwerk laat lucht door, dat ervoor zorgt dat je stoel je geen irritante zweetbuien geeft op je lage rug. De nopjes die bovenop het net zitten, geven je een lichte massage. Daardoor blijven je spieren de hele dag door lekker ontspannen aanvoelen en voel jij je fitter aan het einde van de dag. De backrest is licht en zeer makkelijk in gebruik.

Specificaties

- Materiaal: netweefsel, 100 % Nylon

- Frame: Staal

- Massage-gedeelte: 100% Polypropyleen

- Formaat: 40 x 38 x 15 cm

- Gewicht: 0,23 kg

Highlights & specificaties

  • Set van 2 Back-Rest Ruggensteunen: vermindert rug- en nekklachten
  • Het ruggensteuntje voor elke dag
  • Set van 2 stuks
  • Geeft je wervelkolom de ondersteuning die het nodig heeft
  • Masseert je rug terwijl je zit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Past op alle stoelen, bijvoorbeeld op kantoor en in de auto
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details