Uitverkocht

Avanca Powerbar Pro 9000 Noodlader

Niet leverbaar

Met deze zeer krachtige 9000 mAh noodlader (ook wel powerbank genoemd) kun je één of meerdere mobiele apparaten tegelijk opladen, waar je ook bent!

Er zijn maar weinig mensen die hun huis tegenwoordig nog verlaten zonder mobiele telefoon. Wist je dat de gemiddelde reiziger zijn of haar telefoon gemiddeld 34 keer per dag controleert? Hoe meer we onze smartphones gebruiken, hoe sneller de batterij leegraakt. Met deze zeer krachtige 9000 mAh noodlader (ook wel powerbank genoemd) kun je één of meerdere mobiele apparaten tegelijk opladen. De lader is universeel en daardoor te gebruiken met bijna alle mobiele apparaten, waaronder smartphones, tablets, GPS, MP3 of MP4 spelers, enzovoort.

Altijd een oplaadpunt bij de hand

De Avanca Powerbar Pro 9000 heeft een zeer sterke en robuuste batterij. De totale batterijcapaciteit bedraagt maar liefst 9000 mAh, waardoor je verzekerd bent van een enorme laadkracht. Afhankelijk van het apparaat dat je aan deze powerbank koppelt, zal het apparaat één of meerdere keren opgeladen kunnen worden. De powerbank heeft 3 USB poorten dus je kunt er ook voor kiezen om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Het opladen van de AVANCA® Powerbar Pro 9000 zelf is eenvoudig. Verbind de meegeleverde USB laadkabel via een USB adapter met de netstroom. Als alternatieve oplaadmethode kan je de powerbank direct verbinden met een energiebron zoals de USB poort van een een laptop of desktop computer. Met slechts één klik kan je te allen tijde het batterijniveau controleren op de LED indicator van de powerbank!

Specificaties

-Laadtijd van het mobiele apparaat: 2-5 uur, afhankelijk van het apapraat

-Laadtijd van de AVANCA® Powerbar Pro 9000: 4-5 uur

-Kleur: zwart

-Inclusief USB laadkabel

-Batterij capaciteit: 9000 mAh

-Input: 5V, 2A

-USB Output: 5V, 1A en 5V, 2A

-Afmetingen: 97 x 61 x 21 mm

-Gewicht: 220 gram

Highlights & specificaties

  • Slechts €34,95 ipv €99,95
  • Avanca Powerbar Pro 9000 Noodlader
  • Platina winnaar van de Tech Awards 2015
  • Voor al je mobiele apparaten die opladen met USB (o.a. smartphones, tablets, GPS)
  • Ontzettend snel en krachtig (9000 mAh)
  • Met drie USB uitgangen voor het gelijktijdig opladen van meerdere apparaten
  • USB laadkabel voor de powerbank meegeleverd
  • Zeer compact en makkelijk overal mee naartoe te nemen
  • Nooit meer een lege telefoon of tablet op het verkeerde moment
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details