Automatische Droog- en Strijkmachine | Tijdbesparend én energiezuinig!

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze unieke machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding overheen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog.

€ 129,99  € 69,99

Drogen en strijken een tijdrovende bezigheid? Ook zo moe van niet drogende kleding en vouwen die je niet weggestreken krijgt? Met deze multifunctionele vervanger van de wasdroger voorkom je irritatie en ongemak. Deze elektrische kledingdrogers zijn ideaal voor het drogen van allerlei kledingstukken. Het is een echte must-have in het moderne huishouden!

Praktisch en energiebesparend

Deze unieke machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding overheen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog. Op deze manier wordt je kleding veilig gedroogd, en dat ook nog eens veel energiezuiniger dan in een normale droger. Bovendien heb je geen risico op het krimpen van je kleding. Veilig en zonder moeite een vouwloos gestreken overhemd of broek!

Instelbare timer

Je kunt met behulp van de timer instellen wanneer het apparaat aan moet gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen tussen warme of koude lucht om te drogen. Met zijn 850W vermogen zal er lucht tussen de 45 en 65 graden celcius door je kleding gaan, gedurende 1 tot 180 minuten. Alles kan je zelf instellen! Met de standaard meegeleverde accessoires kun je truien, shirts of overhemden drogen in de maten XS tot en met XXL. Met de optionele extra accessoires kun je zelfs schoenen en broeken drogen.

Specificaties

- Voltage input: 220-240V, 50/60 Hz

- Power: 850W

- Class II

- Afmetingen: 26 x 32 x 16 cm (L x H x B)

- Gewicht: 1.4 kg

Highlights & specificaties

  • Automatische Droog- en Strijkmachine
  • Werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding overheen getrokken kan worden
  • Geschikt voor truien, shirts en overhemden
  • Bespaar een hoop tijd en tot wel 35% energie in vergelijking met traditionele drogers
  • Instelbare timer en luchttemperatuur
  • Getest, goedgekeurd en gecertificeerd; 100% veilig in gebruik
  • Ook ideaal voor op vakantie of op de camping
Toon details Verberg details