Uitverkocht

100 ml Oil Naturel 100% Biologische Arganolie

Niet leverbaar

Arganolie wordt ook wel eens het vloeibare goud genoemd. Dankzij de unieke samenstelling heeft arganolie een ongekend positief effect op je hele lichaam.

De populariteit van arganolie, ook wel vloeibaar goud uit Marokko genoemd, neemt met de dag toe. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken het omdat het simpelweg gewoon werkt. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat dit unieke middel bijzonder rijk is aan gezonde stoffen. Dankzij de unieke samenstelling heeft de olie een ongekend positief effect op je hele lichaam!

Cosmetisch wondermiddel

Huidproblemen als acne, eczeem, rimpels, cellulitis en droge huid kan je eenvoudig behandelen met arganolie. Maar dat is nog niet alles… De olie zorgt er bij je haar voor dat het wordt gevoed en gaat glanzen, nagels worden door de olie sterk en je lippen juist zacht. Je kunt het middel zelfs gebruiken om stijve spieren en gewrichten mee te behandelen. Het wordt niet voor niets een wondermiddel genoemd!

Arganolie, vloeibaar goud

Deze 100% puur natuurlijke arganolie komt uit Marokko en wordt gemaakt van de noot van de vruchten van de arganboom. De olie wordt traditioneel handmatig geproduceerd. Om 1 liter olie te krijgen wordt er 30 kg aan noten koud geperst. De olie bevat onder andere antioxidanten, voedende vetzuren, vitamine E, fenol en carotenen. De olie ruikt licht nootachtig en die geur verdwijnt na 5 minuten. Voor de voedende werking van de olie heb je maar een klein beetje nodig (vingertopje), deze flacon van 100 ml gaat dus erg lang mee!

Over Oil Naturel

Oil Naturel maakt enkel gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen. De Arganolie van Argan Life is 100% biologisch en puur, EcoCert gecertificeerd. Oil Naturel is met hart en ziel toegewijd aan het bieden van een eerlijke en zuivere argan olie. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze argan olie garant staat voor kwaliteit!

Highlights & specificaties

  • 100 ml Oil Naturel 100% Biologische Arganolie
  • Bescherm je huid en haar optimaal gedurende de winter
  • Helpt tegen zeer veel kwaaltjes; ook wel het vloeibare goud genoemd
  • Tegen o.a. acne, eczeem, droge huid, striemen, rimpels en cellulitis
  • Laat je haren weer glanzen
  • Voor het behandelen van stijve spieren en gewrichten
  • Ook voor het verzorgen van je lippen en nagelriemen
  • 100% biologisch en puur; EcoCert gecertificeerd
  • Vol vitamines en antioxidanten
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details