Uitverkocht

Aqua Laser Stoomreiniger met Uitneembare Handstoomreiniger

Niet leverbaar

Met deze zeer krachtige en handige stoomreiniger is schoonmaken een stuk makkelijker, sneller en grondiger dan ooit tevoren.

Met deze zeer krachtige en handige stoomreiniger is schoonmaken een stuk makkelijker, sneller en grondiger dan ooit tevoren. Schimmels, huisstofmijt, bacteriën en viezigheid hebben geen schijn van kans meer. Nooit meer stoeien met een mop, emmers sop of een vloer die maar niet droogt. Dat is allemaal verleden tijd! Al het vuil wordt met deze stoomreiniger grondig en eenvoudig verwijderd. Profiteer alleen vandaag van maar liefst €100 korting!

Tip: bekijk dit filmpje

De stoomreiniger in het onderstaande filmpje betreft het vorige model. Wij verkopen vandaag het allernieuwste model. Het nieuwe model heeft minimaal dezelfde functies!

Stoom; het allerbeste schoonmaakmiddel

Het is algemeen bekend dat stoom het allerbeste schoonmaakmiddel is. Er bestaan niet voor niets stomerijen die je kleding zonder chemische rotzooi superschoon krijgen. Hete stoom zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnt. Het water in het reservoir wordt in korte tijd verhit tot 100 graden waarna je met stoom je vloeren, ramen, WC, badkamertegels etc. kunt reinigen en desinfecteren. Door de hete stoom hoef je geen dure schoonmaakmiddelen meer te kopen om hygiënisch resultaat te bereiken!

Weekt zelfs hardnekkige vlekken los

Deze handzame stoomreiniger werkt met continue, hete, krachtige stoom. De stoom dringt door tot in de poriën van de vloer. Het weekt zo zelfs de meest hardnekkige vlekken los, waarna de microvezelpad het vuil verwijdert en tegelijkertijd je vloer droogt. Na gebruik kun je de microvezelpad eenvoudig wassen in de wasmachine!

Je kunt de stoomreiniger gebruiken voor tegels, parket, keramiek, meubels, tuinmeubelen, autostoelen, velgen, de BBQ en ga zo maar door! Door de speciaal ontworpen kop kun je zelfs de allermoeilijkste hoeken bereiken!

Handige uitneembare handstoomreiniger

Het handige van deze stoomreiniger is dat het een uitneembare handstoomreiniger heeft. Dit kan je zien als de stoomvariant van een kruimeldief. Het is ideaal voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken zoals de badkamer, douchecabine, toiletpot, meubels, gordijnen, linnengoed, ramen en zelfs kleding!

Specificaties

- Kleur: zwart/wit of groen/wit

- Vermogen/verbruik: 1500 Watt

- Inhoud waterreservoir: 420 ml.

- Stoomdruk: 1 bar

- Voltage: 220-240 Volt, 50Hz

- Lengte snoer: 5 meter

Wordt geleverd inclusief:

- Uitneembare handstoomunit, met watertank

- 10-delige accessoires set met o.a. raamreiniger, spatel en nog veel meer!

- Stang/houder voor vloerreiniger

- 2 microvezel doeken (kunnen in de wasmachine)

Highlights & specificaties

  • Aqua Laser Stoomreiniger met Uitneembare Handstoomreiniger
  • Geschikt voor alle vloeren, maar ook voor ramen, badkamer, toilet, banken, gordijnen, kleding etc.
  • Makkelijk schoonmaken zonder chemische middelen
  • Hete stoom maakt alles ook écht schoon
  • Licht van gewicht dus makkelijk manoeuvreerbaar
  • Weekt de meest hardnekkige vlekken los
  • Doodt schimmels, bacteriën en huisstofmijt!
  • Incl. 10-delige accessoire set met o.a. raamreiniger
  • Garantie: 2 jaar
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details