Uitverkocht

Aqua Laser handstoomreiniger - Ontzettend handig!

Niet leverbaar

.

We ontkomen er allemaal niet aan. Eens in de zoveel tijd moeten we er aan geloven, en ons huis voorzien van een flinke schoonmaakbeurt. Het is dus maar beter dat je een goed apparaat in huis hebt dat dit klusje voor je klaart. Ondanks dat we het hier over een handstoomreiniger hebben, is dit apparaat geschikt voor bijna al je schoonmaakwerk! Schimmels, huisstofmijt en alle vormen van viezigheid hebben geen schijn van kans meer!

Stomen; de meest effectieve schoonmaakmethode

Het is algemeen bekend dat stoom het allerbeste schoonmaakmiddel is. Denk maar eens aan de stomerijen die je kleding zonder het gebruik van chemische middelen helemaal brandschoon krijgen. Hete stoom zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnt. Hierdoor hoef je dus niet aan de slag met vervelende chemicaliën die ook nog eens je vloer en meubelen aantasten!

Ontzettend simpel en effectief

Het enige wat je hoeft te doen is de tank vullen met water, 4-5 minuten laten opwarmen en het apparaat is klaar voor gebruik. De stoom dringt door tot in de poriën van de vloer en zo week je zelfs de meest hardnekkige vlekken los. Vervolgens verwijder je het vuil met de microvezelpad en tegelijkertijd droog je hiermee ook nog de vloer. Deze microvezelpad kun je gewoon mee laten draaien in de wasmachine en nog eindeloos gebruiken!

Inclusief handige accessoires

Samen met de ergonomisch gevormde handstoomreiniger worden ook nog een aantal handige schoonmaak-accessoires meegeleverd. Het gaat hier om een vultrechter, gebogen sproeikop, rechte sproeikop, verlengslang, vlakke sproeier, raamwisser, ronde borstel, textiel opzetstuk en een katoenen doek. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om al je spullen weer te doen laten glanzen!

Specificaties

-Vermogen: 1200 Watt

-Continue hete, krachtige stoom ca: 100 graden

-Te gebruiken zonder schoonmaakmiddel

-Geschikt voor álle vloeren, zelfs hardhout

-Reinigt ook vloerbedekking, kleden, matten

-Lichtgewicht, makkelijk te manoeuvreren

-Stoomdruk: 3 bar

-Voltage: 220-240 Volt, 50 Hz

-Inhoud waterreservoir: 250 ml

-Lengte snoer: 3 meter

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €79,95
  • Aqua Laser handstoomreiniger
  • Reinigen met stoom - uiterst effectief
  • Gebruik van chemicaliën is overbodig
  • Lichtgewicht en ligt fijn in de hand
  • Inclusief diverse handige accessoires
  • Geschikt voor de douche, keuken, toilet, ramen, vloeren en nog veel meer!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details