Uitverkocht

Therapeutische Anti-Snurk Hoofdband

Niet leverbaar

Deze band houdt je kaak dusdanig in de juiste positie waardoor je ademhalingsstelsel open blijft en je niet meer zult snurken.

Een groot deel van de Nederlanders zijn chronische snurkers. Hoewel de snurker hier zelf weinig van merkt, is snurken ontzettend vervelend voor je bedpartner. De nacht kan erg lang duren wanneer je door het snurken van je partner de slaap niet kunt vatten. Bovendien is het ook nog eens een erg ongezonde gewoonte..

Gelukkig hebben wij vandaag een oplossing voor dit vervelende probleem!

Deze therapeutische anti-snurk hoofdband is een nieuw ontwikkeld en gepatenteerd hulpmiddel om snurken te verhelpen. Je plaatst de band over je kin en de achterkant van je hoofd. De band houdt je kaak dusdanig in de juiste positie waardoor je ademhalingsstelsel open blijft en je niet meer snurkt. Dat is niet alleen een stuk gezonder voor de snurker zelf, maar het zorgt er ook voor dat je partner de nacht wat geruislozer door komt.

Makkelijk aan te passen, knelt niet

Je positioneert de band op zo'n manier dat hij niet voor je mond zit. Dankzij de verstelbare elastieken band met klittenband kun je hem perfect op je hoofd aanbrengen. De band knelt niet en vermoeilijkt de slaap ook niet. Eigenlijk zit het best wel comfortabel! Deze natuurlijke remedie tegen snurken is op dit moment al een groot succes in Amerika. Ontdek jij het ook?

Highlights & specificaties

  • Therapeutische anti-snurk hoofdband
  • Rekent af met de ongezonde gewoonte snurken
  • Bewezen resultaat; een groot succes in Amerika
  • Eenvoudig verstelbaar met de elastische band + klittenband
  • Knelt niet; zit aangenaam om het hoofd
  • Geen slapeloze nachten meer door gesnurk of een snurkende partner!
  • Verzendkosten: €2,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details