Uitverkocht

André Hazes & ik - door Jos van Zoelen, Hans van den Heuvel

Niet leverbaar

In dit boek wordt een onthullend kijkje achter de schermen gegeven in het leven van Nederlands beroemdste volkszanger.

Ruim twee jaar geleden is het boek Andre Hazes & ik verschenen, waarin een onthullend kijkje achter de schermen wordt gegeven in het leven van Nederlands beroemdste volkszanger. Van de best-seller zijn inmiddels 35.000 exemplaren verkocht en 12.000 exemplaren gedownload. Als je het nog niet gelezen hebt kun je deze kans niet aan je neus voorbij laten gaan, want er zit vandaag een flinke Koopjedeal-korting op dit geweldige boek.

Het ECHTE verhaal

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van André Hazes. Vijftien jaar is langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker die van Hazes zelf…

Bovenal was Jos dan ook Andrés vriend, zijn gabber. Hij was bereid een kogel voor ‘die kleine’ op te vangen. Zo ver kwam het gelukkig niet. Wel belandde Jos door Hazes’ toedoen enkele keren achter de tralies. ‘Het komt later allemaal in mijn boek’, dreigde hij dan gekscherend. Dit is dat boek.

André Hazes & ik biedt een niets verhullende blik achter de schermen van Nederlands grootste volkszanger. Het bevat geen verzameling publiciteitspraatjes, maar het echte verhaal. Met seks, veel seks zelfs, drugs en een ongelooflijke hoeveelheid rock & roll.

Voor de totstandkoming van het boek reisde Van Zoelen samen met popjournalist Hans van den Heuvel (OOR, De vrienden van Amstel LIVE!) kriskras door Nederland. Ze haalden herinneringen op met een zestigtal vrienden, familieleden, muzikanten en zakenrelaties. Hieronder bevinden zich broer Arie Hazes, zus Wil, zanger Koos Alberts, gitarist Jan Akkerman, manager Tonny Alberti, boeker Leo Lukassen, presentator Ad Visser, platenbaas Tony Berk, hoesfotograaf Govert de Roos en oud Ajax- en Oranjedoelman Piet Schrijvers. Het leverde verhalen op die je nergens anders zult lezen. Dit zijn die verhalen.

Highlights & specificaties

  • André Hazes & ik - door Jos van Zoelen, Hans van den Heuvel
  • De onverbiddelijke best-seller, het ECHTE verhaal.
  • Een onthullend kijkje achter de schermen in het leven van Nederlands beroemdste volkszanger.
  • 352 pagina's leesplezier
  • Uitgeverij Centertainment / Pop Archief NL
  • Inclusief 16 pagina’s met zeldzaam en niet eerder gepubliceerde foto’s
  • 60 interviews met familieleden, vrienden, muzikanten en zakenrelaties van Andre Hazes.
  • Vele malen goedkoper dan in de boekenwinkel
  • Must-have voor de Hazes liefhebber en leesfanaten
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details