Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Amaryllisbol in Waxz - Xmas

Amaryllisbol in Waxz - Xmas

3 - 5 werkdagen

Tijdelijk GRATIS verzending vanaf 75,-

Deze Amaryllisbollen zijn van superkwaliteit. Ze bloeien gegarandeerd vanaf 3-6 weken na aankoop zonder dat je er iets aan hoeft te doen!

Je bespaart €20,- -50%

39,99

19,99

In winkelmand

Informatie Amaryllisbol in Waxz - Xmas

Deze unieke handgemaakte Waxz Amaryllissen hebben extra grote bloeibare amaryllisbollen die beschermd worden door een waslaag op de bol zelf. Iedere bol is een kunstwerk op zich! Maar het wordt nog veel mooier als de bol na 3-6 weken ook nog geweldig gaat bloeien. Er is niets voor nodig en je hoeft er ook niets aan te doen.

Deze Waxz Amaryllis is perfect voor de kerstperiode, de bol is namelijk bedekt met een champagne-goudkleurige wax en glitters. Laat de Kerst maar komen! Ze bloeit met mooie rode bloemen en brengt minimaal 2 bloemstelen voort met ieder 3 to 5 bloemen.

Dankzij het unieke steuntje kan de wax Amaryllis bol overal geplaatst worden en staat deze altijd stabiel.

Standplaats
Zet de bol op een mooie lichte plek en het wonder gaat al gauw beginnen. Niet in direct zonlicht, kamer temperatuur is prima.

Water geven
De Waxz Amaryllis bollen hebben geen water nodig. Eigenlijk hoef je er dus bijna niks voor te doen. Amaryllissen in wax zijn namelijk zogenaamde droogbloeiers. Alles wat de bol nodig heeft om te gaan bloeien, zit er al in. Zelfs het water dat daarvoor nodig is. Je houdt het niet voor mogelijk, maar het is echt waar. Er gaan enorme bloeistelen uit de top van de bol groeien, de neuzen daarvan zijn al zichtbaar als je de bol koopt en daaraan verschijnen grote bloemen als gigantische, sierlijke juwelen in fraaie kleuren.

Herkomst & product informatie
De Amaryllis komt van oorsprong uit de tropische gebieden van Mexico, Argentinië en het Caribisch gebied. Het is een prachtige potplant en zeer geliefd vanwege haar lange en rijke bloeiduur. De Amaryllis behoort tot de familie van de Amaryllidaceae en heet eigenlijk Hippeastrum. Amaryllis en Hippeastrum zijn twee nauw verwante geslachten en worden vaak door elkaar gehaald. Het grootste verschil zit in de stengel. Amaryllis heeft een massieve stengel en Hippeastrum een holle stengel. Hippeus betekent ridder en Astrum ster, vandaar de Nederlandse naam Ridderster. Hippeastrum is tegenwoordig in vele types en kleuren leverbaar.

Net als de meeste andere bloemen heeft de Amaryllis ook een symbolische betekenis. Zo staat de bloem symbool voor trots, betoverende schoonheid, vriendschap en genegenheid. Daarom zijn deze Waxz Amaryllis bollen leuk om weg te geven, maar zeker net zo leuk om zelf te hebben!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant Amaryllis
Potmaat 32 cm
Hoogte plant 15 - 20 cm
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Lichte plaats met veel daglicht
Hoeveelheid zonlicht
Waterbehoefte Geen water nodig
Giftig Ja, niet eetbaar
Snoeien
Bloeiperiode 4 tot 6 weken
Winterhard
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Hotelkwaliteit Badjassen

49,99

19,99

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze