Alpenwater Pro Waterontharder | Kalkresten verdwijnen en kraanwater smaakt beter!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Met de Alpenwater Pro waterontharder ben je voor altijd van dat vervelende kalk af en help je gelijk het milieu een handje!

€ 279,00  € 139,00

Iedereen weet hoe vervelend kalk in het water kan zijn. Het veroorzaakt onder andere kalkaanslag, zorgt ervoor dat je elektronische apparatuur sneller stuk gaat, maakt dat waterleidingen verstopt raken, maar nog belangrijker is wat het met onszelf doet. Het veroorzaakt irritatie tijdens en na het douchen en droogt je huid en haar uit. Het gevolg is dat je klauwen met geld kwijt bent aan dure anti-kalkmiddelen en allerlei lotions tegen uitdroging. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Met de Alpenwater Pro waterontharder ben je voor altijd van dat vervelende kalk af en help je gelijk het milieu een handje! 

Bespaar geld en voorkom onnodige CO2-uitstoot

De magnetische waterontharder is een éénmalige investering waarmee je bakken met geld bespaart. Niet alleen heb je tot 50% minder was- en afwasmiddelen nodig, maar ook de levensduur van je huishoudelijke apparatuur wordt met deze aankoop aanzienlijk verlengd. Denk hierbij aan onder andere aan: koffiezetapparaten, strijkijzers, wasmachines en vaatwassers. Het kalk zorgt voor rendementsverlies van deze apparatuur en dus voor een hogere energierekening en meer CO2-uitstoot. De waterontharder is dus ook nog eens milieuvriendelijk!

Kalkresten verdwijnen en kraanwater smaakt beter

Na het plaatsen van de Alpenwater Pro waterontharder zullen er weinig tot geen kalkresten meer te vinden zijn op de douchekoppen en kranen. Oude kalk verdwijnt volledig binnen maximaal 4 weken na plaatsing en zorgt ervoor dat je kraanwater voortaan van betere kwaliteit en smaak is voorzien.

Zéér eenvoudig te plaatsen

Het monteren van de waterontharder kan al binnen 30 seconden. De Alpenwater Pro waterontharder wordt via een kabelbinder eenvoudig bevestigd om de binnenkomende (koperen) waterleiding. Een kind kan de was doen!

10 jaar garantie

Op de Alpenwater Pro waterontharder wordt er 10 jaar volledige garantie verleend.

Highlights & specificaties

  • Kalkresten zijn verleden tijd met de waterontharder
  • Milieuvriendelijk; zorgt voor lagere CO2-uitstoot en rekeningen
  • Geen last meer van droge huid en droog haar
  • Verlengt de levensduur van je apparatuur
  • Geen dure anti-kalkmiddelen meer nodig
  • Eénmalige investering waarmee je bakken met geld bespaart
  • Verbetert kwaliteit en smaak van kraanwater
  • Binnen 30 seconden te monteren
  • 10 jaar garantie
Toon details Verberg details