Uitverkocht

Waterontharder Alpenwater Pro

Niet leverbaar

Met de Alpenwater Pro waterontharder wordt hard water effectief zacht gemaakt.

Iedereen weet hoe vervelend hard water kan zijn. Het veroorzaakt onder andere aanslag, zorgt ervoor dat je elektronische apparatuur sneller stuk gaat, maakt dat waterleidingen verstopt raken, maar nog belangrijker is wat het met onszelf doet. Het veroorzaakt irritatie tijdens en na het douchen en droogt je huid en haar uit. Het gevolg is dat je klauwen met geld kwijt bent aan dure middelen en allerlei lotions tegen uitdroging. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, de Alpenpro Waterontharder!

Voorkom onnodige CO2-uitstoot

De magnetische waterontharder is een éénmalige investering waarmee je geld bespaart. Niet alleen heb je tot 50% minder was- en afwasmiddelen nodig, maar ook de levensduur van je huishoudelijke apparatuur wordt met deze aankoop aanzienlijk verlengd. Denk hierbij aan onder andere aan: koffiezetapparaten, strijkijzers, wasmachines en vaatwassers. Het kalk zorgt voor rendementsverlies van deze apparatuur en dus voor meer CO2-uitstoot. De waterontharder is dus ook nog eens milieuvriendelijk!

Zéér eenvoudig te plaatsen

Het monteren van de waterontharder kan al binnen 30 seconden. De Alpenwater Pro waterontharder wordt via een kabelbinder eenvoudig bevestigd om de binnenkomende (koperen) waterleiding. Een kind kan de was doen!

10 jaar garantie

Op de Alpenwater Pro waterontharder wordt er 10 jaar volledige garantie verleend.

Highlights & specificaties

  • Milieuvriendelijk; zorgt voor lagere CO2-uitstoot
  • Geen last meer van droge huid en droog haar
  • Verlengt de levensduur van je apparatuur
  • Geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig
  • Binnen 30 seconden te monteren
  • 10 jaar garantie
Toon details Verberg details