Uitverkocht

Alcoholtester

Niet leverbaar

Check voor vertrek het alcoholgehalte van je adem met deze kleine alcoholtester.

Product informatie

Laat je avondje uit niet verpesten door een vette bekeuring of erger! Check voor vertrek het alcoholgehalte van je adem met deze kleine alcoholtester. Je meet het snel en discreet en weet meteen of je wel of niet kunt rijden.

Een gadget dat levens redt

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen meten is deze Ipega Digitale Alcoholtester en je iPhone (3, 4 of 5) of je Samsung smartphone. De alcoholtester heeft verder geen batterijen nodig. Sluit simpelweg het apparaat aan op je ontgrendelde telefoon en zet de tester aan door 2-3 seconden op de aan-knop te drukken. Het LCD scherm warmt zich dan 10 seconden op, voordat je gevraagd wordt in het blaaspijpje te blazen. Dit doe je 3 tot 5 seconden en al snel volgt het nauwkeurige resultaat. Met kleuren wordt nog extra aangeduid of je gewaarschuwd wordt om te gaan rijden of dat het gewoon te gevaarlijk is om nog achter het stuur te zitten.

Diverse waardes, diverse kleuren

Als je als gebruiker de volgende resultaten ziet, dan zal je een oranje gekleurde "Waarschuwing" zien staan op het LCD scherm van de tester:

0,02% BAC (of 0,2 g / l) tot 0,05% BAC (of 0,5 g / l)

0,05% BAC (of 0,5 g / l) tot 0,08% BAC (of 0,8 g / l)

Als je als gebruiker de volgende resultaten ziet, dan zal je een rood gekleurde "Gevaar" zien staan op het LCD scherm van de tester:

Over & EQUAL 0,05% BAC (of 0,5 g / l)

Over & EQUAL 0,08% BAC (of 0,8 g / l)

Je zou bijna vergeten dat het ook gewoon een leuke gadget voor de fun is!

Het is natuurlijk niet alleen een potentieel levensreddende gadget, maar ook een leuke gadget dat garandeert succes heeft op feestjes! Wedden dat iedereen het wilt uitproberen?!

Deze tester heeft geen officiële certificering, dus resultaten van de tester zijn niet juridisch bindend en mag dus niet worden ingeroepen om je rijvaardigheid te testen.

Ook te gebruiken op de iPods en iPads (tot en met de 3de generatie)

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €49,95
  • Meet het alcoholgehalte van je adem in combinatie met je smartphone
  • Geen batterijen nodig
  • Snel en discreet te gebruiken
  • Binnen een paar seconden een nauwkeurige meting
  • De gadget dat scoort op elk feest!
  • GRATIS verzending
Toon details Verberg details