Uitverkocht

28-Pack 100% Natuurlijke Afslankpleisters

Niet leverbaar

Net als voor het stoppen met roken, zijn er tegenwoordig ook pleisters om je te ondersteunen bij het afvallen. Ze bieden je een meer dan welkom steuntje in de rug!

Effectief afslanken is absoluut niet eenvoudig. Daarbij kun je alle nodige hulp waarschijnlijk dus goed gebruiken. Net als voor het stoppen met roken, zijn er tegenwoordig ook pleisters om je te ondersteunen bij het afvallen! De pleisters zijn onopvallend onder de kleding te dragen. Niemand die het weet, behalve jij. Alleen het resultaat valt op. Perfect dus om overtollige kilo's kwijt te raken!

Hoe werkt het?

De pleisters zijn gemaakt met 100% natuurlijke bestanddelen. Het hoofdbestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp). Dit heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een reeks mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Hierdoor is het uiterst geschikt om te ondersteunen bij de strijd tegen de kilo's in relatie met de schildklier!

Plakken en afvallen maar

Om het afslanken te versnellen breng je aan het begin van de dag de pleister aan op je navel. Deze moet je minimaal 16 uur laten zitten om het goed te laten werken. De pleister zorgt voor een regelmatige afgifte via de huid, rechtstreeks in de bloedbaan, waardoor 1 pleister een werking heeft gedurende 24 uur! Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 8 glazen water per dag te drinken. Let er wel op dat de pleisters alleen werken wanneer je ook op je eetpatroon let.

Voor hem en voor haar

De afslankpleisters zijn veilig in gebruik, maar worden voor zwangere of borstvoedende vrouwen wel afgeraden. Ook mensen die lijden aan hyperthyroïdisme (pleisters bevatten jodium) en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen kunnen deze pleisters beter niet gebruiken. De pleisters zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Iedere bestelling is genoeg voor een kuur van 1 maand (28 pleisters). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om direct een voorraadje in te slaan zodat je flink wat maanden kunt gaan werken aan dat strakke lichaam!

Highlights & specificaties

  • 100% Natuurlijke Afslankpleisters
  • Versnelt de afbraak van vetcellen en vermindert de eetlust
  • Ga de strijd tegen de kilo's aan
  • Onopvallend te gebruiken
  • Geschikt voor alle leeftijden, man en vrouw
  • Elke bestelling bevat 28 pleisters (kuur voor 1 maand)
  • Verzendkosten: €2,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details