Uitverkocht

Adler AD6307 Airfryer - Grillen, roosteren, opwarmen en bakken met hete lucht!

Niet leverbaar

Adler AD6307 Airfryer - Grillen, roosteren, opwarmen en bakken met hete lucht - Geen olie of vet nodig - Het gezondere alternatief voor frituren!

Genieten van een lekkere snack.. Iedereen heeft daar op een bepaald moment van de dag wel eens zin in toch? Het is dan wel zo fijn dat er niet al te veel poespas bij komt kijken om het ook daadwerkelijk klaar te maken. Met deze airfryer zet je in een handomdraai gezondere en toch lekkere gerechten op tafel. Vetarm en vol van smaak! Je hebt vandaag bij ons zo'n airfryer voor €99,95 - grijp die kans!

Superhete luchtcirculatie

De Adler AD6307 Airfryer is veel meer dan een normale friteuse. Met deze airfryer kun je frituren, roosteren, grillen, bakken en braden. De snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel zorgen ervoor dat je voortaan ook heerlijke frietjes en frikadellen kunt bereiden zonder dat je olie of frituurvet hoeft toe te voegen. De etenswaren krijgen een knapperig korstje maar blijven toch sappig van binnen!

Vele malen gezonder

Omdat er geen vet wordt gebruikt, zijn de etenswaren vanzelfsprekend veel gezonder dan wanneer je een traditionele frituurpan gebruikt. Met dit apparaat zijn de mogelijkheden eindeloos, je kun bijvoorbeeld ook je kip nog even grillen zodat de huid lekker knapperig wordt! Een ander bijkomend voordeel van deze air-technologie is dat er veel minder geuren en dampen vrijkomen tijdens de bereiding. Het apparaat is gemakkelijk te reinigen, veilig en zuinig voor dagelijks gebruik. De must-have voor ieder huishouden!

Specificaties

-Frituren zonder vet!

-Grillen, roosteren, opwarmen, bakken

-Air Technologie, unieke hete lucht technologie

-Timer: 30 minuten

-Inhoud: 2 liter

-Mand met anti aanbak laag

-Max temperatuur: 200°C

-Max power: 1500W

-Gewicht: 4,5 kg

-Afmeting: 32.2 x 35 x 33.5 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €99,95 ipv €199,95
  • Adler AD6307 Airfryer - Hét keukenapparaat van 2015
  • Maakt gebruik van air-technologie
  • De heerlijkste snacks bereiden zonder olie of vet
  • Geschikt om te frituren, grillen, bakken, braden en roosteren
  • Heerlijk krokant en vol van smaak
  • Veel minder last van vrijkomende geuren en dampen
  • Het gezonde alternatief voor de frituur!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details