Onze missie: alle mensen in staat stellen om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen enorm lage prijzen.

Koopjedeal: feiten

 • 700k
  actieve gebruikers per maand
 • 6
  nieuwe deals per dag
 • 90
  kopjes koffie per dag
 • 300
  aantal lopende deals
 • 150k
  facebook fans

Wat is Koopjedeal?

Koopjedeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er 5 aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Koopjedeal is dagelijks te vinden in de volgende kranten: Algemeen Dagblad, Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Telegraaf. 

De beste deals

Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

De allerbeste service

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

KiyOh klantbeoordelingen

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Koopjedeal zet KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor Koopjedeal zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En wij kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

Gratis retourneren 

Is een product toch niet helemaal naar wens? Of bevalt de kleur bijvoorbeeld niet? Maak je niet druk! Na ontvangst van het product heb je 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden jouw bestelling te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. En het mooie is dat je bij ons gratis kunt retourneren; de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Stuur een mailtje naar [email protected], wij zullen dan vertellen hoe je het kunt opsturen. Je ontvangt het bedrag dan binnen 14 dagen terug op uw rekening, inclusief eventuele verzendkosten.

Heb je een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Ons kantoor

Koopjedeal B.V.
Zilverparkkade 4
8232 WJ Lelystad
0320-417539 

KvK nummer: 56465262
BTW nummer: 852138441B01

    Analytics