Onze missie: alle mensen in staat stellen om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen enorm lage prijzen.

Koopjedeal: feiten

 • 700k
  actieve gebruikers per maand
 • 6
  nieuwe deals per dag
 • 90
  kopjes koffie per dag
 • 150k
  facebook fans

Wat is Koopjedeal?

Koopjedeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er 6 aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Koopjedeal is dagelijks te vinden in de volgende kranten: Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw en Het Parool.

De beste deals

Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Doordat wij groot inkopen zijn onze prijzen altijd een stuk lager dan in de winkel.

100% duidelijkheid

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Bij Koopjedeal staat het belang van de klant dan ook centraal. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zorgen er voor dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden op onze website? Dan kijken we uiteraard graag met je mee! Op onze contactpagina vind je alle manieren waarop je contact met ons kunt opnemen.

KiyOh klantbeoordelingen

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Daarom zet Koopjedeal hen in om te weten te komen wat jij als klant van ons vindt. Wij kunnen leren van jouw feedback. Hierdoor kunnen wij het in de toekomst nog beter doen en kunnen we jou een nog betere service leveren.

KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

Gratis retourneren 

Is een product toch niet helemaal naar wens? Maak je niet druk! Na ontvangst van het product heb je 30 dagen de tijd om jouw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneren is bij ons helemaal gratis, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.

Meer informatie over retourneren vind je op onze pagina over het retourbeleid.