Onze missie: alle mensen in staat stellen om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen enorm lage prijzen.

Koopjedeal: feiten

 • 2m
  actieve gebruikers per maand
 • 9+
  nieuwe deals per dag
 • 420
  kopjes koffie per dag
 • 175k
  FaceBook fans

Wat is Koopjedeal?

Koopjedeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Koopjedeal is dagelijks te vinden in de volgende kranten: Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw en Het Parool.

De beste deals

Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Doordat wij groot inkopen zijn onze prijzen altijd een stuk lager dan in de winkel.

100% duidelijkheid

Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Bij Koopjedeal staat het belang van de klant dan ook centraal. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. We zorgen er voor dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Kan je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden op onze website? Dan kijken we uiteraard graag met je mee! Op onze contactpagina vind je alle manieren waarop je contact met ons kunt opnemen.

KiyOh klantbeoordelingen

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Daarom zet Koopjedeal hen in om te weten te komen wat jij als klant van ons vindt. Wij kunnen leren van jouw feedback. Hierdoor kunnen wij het in de toekomst nog beter doen en kunnen we jou nog betere service leveren.

KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

Snelle verzending 

Wij streven ernaar om producten binnen 3 werkdagen te leveren. Voor een webshop met aanbiedingen en dus een wisselend assortiment is dit een uitdaging, maar ook onze hobby. Mocht een product een langere levertijd hebben dan staat dit duidelijk bij een deal vermeld, zodat je daar rekening mee kan houden.