Abdo-Trainer Twist buikspieren trainer

Levertijd: Max. 3 werkdagen

De Abdo Trainer Twist is een revolutionair apparaat waarmee je in no-time een mooi gevormde sixpack kunt bewerkstelligen.

€ 149,99  € 49,99

De Abdo Trainer Twist is een revolutionair apparaat waarmee je in no-time een mooi gevormde sixpack kunt bewerkstelligen. De Abdo Trainer Twist richt zich alleen op de spieren die vet verbranden. Zo besteed je niet onnodig veel tijd in de sportschool of met andere oefeningen die toch niet het gewenste resultaat opleveren.

15 cm verliezen binnen 30 dagen; het kan

Binnen 30 dagen kun je met de Abdo Trainer Twist het gewenste resultaat bereiken! De oefeningen zijn doeltreffend en makkelijk uit te voeren en zorgen ervoor dat je niet het gevoel hebt dat je een intensieve work-out hebt gedaan, maar toch bieden ze je buikspieren drastisch meer weerstand dan normale sit-ups. Zo train je je buik strak met slechts enkele minuten oefening per dag!

Swivel Seat

Het geheim van de Abdo Trainer is de Swivel Seat. Deze Swivel Seat stimuleert namelijk ook je arm- en beenspieren, maar bovenal pakt de draaibeweging je kernspieren aan.

Compact Foam

De Abdo Trainer Twist heeft is gevoerd met speciale Compact Foam. Dit is een hoogwaardig ontwikkeld schuim welke zorgt voor een optimale ondersteuning en heerlijk comfort tijdens het trainen.

Voor elk niveau

De Abdo Trainer Twist heeft voor elke fitnesser een geschikt niveau. Of je nou van je buikje af wil of traint voor een sixpack, het maakt niet uit. Met de makkelijk verwisselbare veren verhoog je simpel de uitdaging die elke oefening biedt. De Abdo Trainer is geschikt voor zowel beginnelingen als ervaren sportschool bezoekers.

Inhoud pakket:

- De Abdo Trainer Twist

- 3x2 weerstandsveren

- Elastische bovenbanden

- Handleiding- en monteerinstructies

Highlights & specificaties

  • Abdo-Trainer Twist buikspieren trainer
  • Voor een complete work-out
  • Train je buikspieren
  • Comfort foam; ultiem comfort tijdens het trainen
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor beginners en gevorderden
  • Ideaal als je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details