Uitverkocht

Abdo King (buik)spierentrainer

Niet leverbaar

De Abdo King is een innovatief fitnesssysteem dat kleine elektronische impulsen naar de spieren stuurt.

Product informatie

Heb je gemerkt dat jouw inspanningen bij de sportschool te weinig resultaat opleveren maar wil je toch graag een strakker en sportiever figuur? Dan is deze Abdo King buikspierentrainer dé oplossing voor jou! De Abdo King verstevigt namelijk niet alleen jouw buikspieren, maar pakt ook andere probleemgebieden aan. Jouw billen, hals, armen, schouders en borstspieren worden strakker en steviger met een minimale inspanning van slechts 10 minuten per dag.

Ontzettend effectief

De Abdo King is een innovatief fitnesssysteem dat kleine elektronische impulsen naar de spieren stuurt. Je spieren trekken zich samen waardoor ze strakker en steviger zullen worden. Terwijl jij naar jouw favoriete televisieprogramma kijkt, levert de Abdo King maar liefst 400 spiercontracties per minuut op.

Haal het optimale resultaat

Het enige wat je dus hoeft te doen is de Abdo King op de gewenste plek te plaatsen en de rest gaat vanzelf. Het apparaat biedt 6 verschillende work-outs. Je kunt dus geheel naar eigen wens en op eigen tempo trainen. Het is dus een geweldig apparaat, maar het werkt natuurlijk niet als je iedere dag een groot BigMac menu naar binnen werkt.

In het pakket:

Abdo King

Snelstart gids

2 CR2032 batterijen

2 riemen (lang en kort)

Abdo King Gel (ook te vervangen voor water of bodylotion)

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €29,95
  • Snel in vorm dankzij deze Abdo King (buik)spierentrainer
  • Ook geschikt voor billen, hals, schouders, borst en armen!
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Trainen terwijl je TV kijkt; handig!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details