Uitverkocht

90 Capsules Oxyelite Pro Fatburner

Niet leverbaar

Dit is een super thermogenische fatburner van 1e klas kwaliteit. Hij vat de koe bij de hoorns en pakt hardnekkig vet grondig aan!

Na de oude fatburners met efedra is er nooit een middel geweest die dezelfde uitwerking had op onze vetverbranding en het hongerstillende effect van die fatburners is nooit meer geevenaard. Ondanks alle beloftes van fabrikanten dat zij zouden komen met een beter product dan de oude fatburners met efedra.

Laten we eerlijk zijn; groene thee, fatblockers en thermogenische fatburners zijn stuk voor stuk goede producten maar zullen je halverwege brengen, en dan?? De weg terug is even lang als de weg die je afgelegd hebt. Wat we willen vermijden is een terugval en wat we willen bewerkstelligen is vooruitgang! Welk product doet wat het belooft?

Eindelijk een fatburner die werkt!

USP Labs antwoord: OxyELITE Pro! Deze fatburner staat nu al op eenzame hoogte. Dit is een Super Thermogenische fatburner van 1e klas kwaliteit. Hij werkt absoluut anders dan alle andere producten op de markt. Hij vat de koe bij de hoorns en pakt hardnekkig vet aan.

Wil jij van al dat overtollige vet af en ben je bereid tot het uiterste te gaan? Wil jij je vetpercentage tot ver onder de 10% zien zakken? Wil jij dat droge lichaam waar iedereen jaloers op is? Wacht dan niet langer en brand het vet van je lichaam af met de nieuwe OxyElite Pro!

Pak probleemgebieden aan

OxyElite Pro is dé fatburner voor zowel mannen als vrouwen die snel vet willen verliezen en hun probleemzones willen aanpakken. De nieuwe OxyElite Pro formule bevat unieke ingrediënten in de exact juiste dosering. Juiste deze unieke ingrediënten en de exacte dosering maken OxyElite Pro zo bijzonder effectief in het verbranden van lichaamsvet. Niet voor niets is OxyElite Pro een van de best verkopende fatburners ter wereld!

Gemakkelijk en snel afvallen

OxyElite Pro is het perfecte supplement voor iedereen die vet wil verliezen op zijn of haar probleemzones. Iedereen kent ze wel, die vervelende plekken waar het je maar niet lukt om vet te verbranden. Bij mannen bestaat deze zone voornamelijk uit de buik en rug en bij vrouwen bestaat deze zone voornamelijk uit de buik, billen en benen. Alpha 2 receptoren zorgen ervoor dat je lichaam vet opslaat en voorkomen dat je lichaam vet gaat verbranden. OxyElite Pro werkt juist zo goed door de werking van je alpha 2 receptoren tegen te gaan. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk het vet van je probleemzones branden en krijg je dat perfecte lichaam dat je altijd al wilde hebben. Eindelijk geen lovehandles/onderbuikje/ stevige billen meer!

Voor wie is OxyElite Pro geschikt?

OxyElite Pro is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die op zoek zijn naar dat perfecte lichaam en zo snel mogelijk van hun vetmassa af willen. OxyElite Pro pakt je probleemzones keihard aan en geeft je resultaten sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Aanbevolen gebruik Oxyelite Pro:

Start dosering: 1 capsule in de ochtend voor het ontbijt.

Normale dosering: 1 capsule in de ochtend voor het ontbijt en 1 capsule voor de lunch; of de training.

Maximale dosering: 1-2 capsules in de ochtend voor het ontbijt en 1 capsule voor de lunch.

Ingrediënten:

- Proprietary Blend 160 mg

- Bauhinia purpurea L. (Leaf and Pod) Extract, Aegeline, Norcoclaurine HCI, Boerhavia Diffusia (Root) - --- Extract, Hemerocallis Fulva (Flower) Heat concentrated Extract.

- Caffeïne 135 mg

- Modified Starch, Gelatin, Vegetable Stearate, Silicon Dioxide, Red 3, Blue 1, Red 40, Titanium Dioxide Color.

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €59,95
  • Oxyelite Pro Fatburner, 90 capsules
  • Unieke ingrediënten zorgen voor het effectief verbranden van vet
  • Een van de best verkopende fatburners ter wereld
  • Verlaagt vetpercentage
  • Verhoogt metabolisme
  • Concentratie & Focus
  • De perfecte ondersteuning als je wil afvallen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details