Uitverkocht

9-delige Luxe Royalty Line Switzerland Keramische Pannenset - Profiteer van honderden Euro's korting!!

Niet leverbaar

9-delige Luxe Royalty Line Switzerland Keramische Pannenset - Profiteer van honderden Euro's korting!!

Een smakelijke maaltijd heeft naast bereidingstijd ook goed materiaal nodig. Naast pollepels, messen en snijplanken is een goede pannenset meer dan essentieel voor het succes. Soep, saus, vlees, groente en zelfs cake laten zich maar al te graag bereiden in deze luxe 9-delige set van Royalty Line Switzerland. Deze pannenset maakt van iedereen achter het fornuis een kok met de kwaliteiten van een professionele chef!

Optimaal genieten

In de keuken draait het allemaal om genieten. Genieten van intense smaken, van creativiteit en genieten van gezelligheid. En laten dat nou net die dingen zijn die ze bij Royalty Line Switzerland zo belangrijk vinden wanneer ze nieuw kookgerei ontwikkelen. Al meerdere jaren kunnen ze los gaan op traditie en ervaring. Ze combineren roestvrij staal met innovatieve technologieën en avant-garde anti-aanbak materialen, zoals de exclusieve keramische lijnen die zich richten op gezondheid en ecologische duurzaamheid.

De pannen zijn voorzien van een witte nano-keramische anti-aanbaklaag die harder en gladder is dan de klassieke kunststof antiaanbaklagen en ook hogere temperaturen kan verdragen. Die prestatie is vooral toe te schrijven aan het gebruik van op silicium gebaseerde keramische micro-deeltjes die uitstekend geleiden. De laag is natuurlijk kras- en slijtvast en eenvoudig te reinigen.

De deksels van de pannen hebben een stoomgaatje zodat ze tijdens het koken niet gaan klepperen. De pannen zijn verder elegant afgewerkt tot in de kleinste details en hebben een ergonomisch handvat met ophangoog. De steel is bovendien gelast en de greep is geheel antislip. Alle onderdelen zijn ook geschikt voor inductie en in de oven. Je kunt zelfs de steel van de pan verwijderen, zodat de pan makkelijk in de oven gaat!

Wat zit er allemaal in de set?

-Koekenpan 24 cm doorsnede

-Koekenpan 28 cm doorsnede

-Ronde cakevorm

-Braadslede 30 x 22 cm

-Steelpan 16 cm doorsnede met glazen deksel

-Kookpan 20 cm doorsnede met glazen deksel

-Tulbandvorm

Gezond, eigentijds en duurzaam

Royalty Line pannen zijn voorzien van een harde keramische laag. Het bakken gaat heel makkelijk zonder gebruik van olie of boter. Hierdoor kun je gezonde, lekkere en toch magere maaltijden klaarmaken. Zelfs het bakken van een ei kan met de Royalty Line pan zonder behulp van boter of olie, het ei plakt niet aan de keramische laag. De pan wordt gelijkmatig heet, daardoor krijg je een mooi en egaal gebakken product!

Zeer eenvoudig te reinigen

Het schoonmaken van een pan kan een erg vervelend karwijtje zijn, vooral wanneer er aangekoekte etensresten in de pan zitten is het erg lastig om de pan weer mooi schoon te krijgen. Maar met de Royalty Line pan wordt dit een stuk gemakkelijker. Doordat het eten niet aan de pan plakt veeg je de pan met een vochtige doek zo weer schoon. Blijft er toch een vlek zitten dan hou je de pan even onder de kraan en veeg je het schoon. Dit gaat zo makkelijk en snel dat je al snel de neiging krijgt om direct de pannen schoon te maken na het bereiden van de maaltijd. De pannen kunnen overigens ook gewoon meedraaien in de vaatwasser. De pan ziet er dus hoe dan ook snel weer mooi glanzend uit!

Waarom geen Teflonlaag?

Bij veel pannen wordt gebruik gemaakt van een laag teflon, om aanbakken te voorkomen. Echter hebben velen al mogen ervaren dat deze laag op den duur wegslijt en beschadigt. Hierdoor gaat het eten plakken aan de bodem. Daarnaast is het ook gebleken dat het binnenkrijgen van teflon erg slecht is voor de gezondheid. Teflon bevat namelijk de stof PFOA. Dit kan bij verhitting gezondheidsproblemen veroorzaken. Niet zo’n fijn idee om zo dagelijks je maaltijden te bereiden. Royalty Line Switzerland maakt hier dus bewust géén gebruik van!

Voordelen van Royalty Line Pannen ten opzichte van andere pannen:

-Kunnen zonder problemen tot 450 graden worden verhit.

-Mogen in de oven.

-Hebben handvaten met een comfortabele grip.

-Laten geen giftige stoffen vrijkomen.

-Zijn voorzien van keramiek waardoor geen olie of boter nodig is (mag natuurlijk wel).

-Zijn heel makkelijk schoon te maken.

-Zijn geschikt voor alle warmtebronnen zoals gas, inductie, elektrisch en keramisch.

-Zijn energiebesparend doordat ze minder snel afkoelen.

-Zijn minder schadelijk voor het milieu doordat ze schoner geproduceerd worden.

Highlights & specificaties

 • Slechts €49,95 ipv €399,95
 • 9-delige Luxe Royalty Line Switzerland Keramische Pannenset
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood
 • Geproduceerd met Zwitsers vakmanschap
 • Staat garant voor vele jaren kookplezier
 • Met keramische antiaanbaklaag
 • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en de oven
 • Eenvoudig te reinigen (vaatwasserbestendig)
 • Koken zonder oliën of vet - gezond!
 • 2 jaar garantie
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details