Uitverkocht

GROOTverpakkingen 8in1 Delight Dog Snacks

Niet leverbaar

8in1 biedt producten van hoge kwaliteit die speciaal gemaakt zijn om het welzijn van een hond te verbeteren. Daarbij is rekening gehouden met de aard van het beestje. Met een grote hoeveelheid producten zoals gepatenteerde kauwbotten met kippenvle...

De hond speelt een belangrijke rol in menig leven. Het zijn de trouwe wezens die gezelschap bieden, blijdschap en in sommige gevallen zelfs hulp. Daarom moeten we goed voor ze zorgen. En hoe kan dat nou beter dan hem/haar op van tijd tot tijd op een lekkernij te trakteren van 8in1? Normaal zijn de Snacks van dit merk best prijzig, maar omdat wij zéér groot inkopen bespaar je ontzettend veel geld!

8in1 - Love your pet, respect its nature.

8in1 biedt producten van hoge kwaliteit die speciaal gemaakt zijn om het welzijn van een hond te verbeteren. Daarbij is rekening gehouden met de aard van het beestje. Met een grote hoeveelheid producten zoals gepatenteerde kauwbotten met kippenvlees kan 8in1 helpen om goed voor je hond te zorgen en om deze in een echt blij dier te veranderen.

6x 8in1 Delights Selectie Snacks XS 68gram

Van €39,95 voor maar €9,95

Natuurlijk zijn niet alle honden hetzelfde. Sommige exemplaren houden qua voeding en hapjes van variatie en daar dien je als baasje dan rekening mee te houden. Dergelijke baasjes doen er goed aan om een assortiment met Selectie Snacks in huis te halen van 8in1. Alle zes verpakkingen bevatten 5 heerlijke snacks waar je hond zijn/haar natuurlijke klauwinstinct op uit kan leven. Daarnaast zitten ze barstensvol met mineralen wat ze nog een gezonde aanvulling maakt op de dagelijkse voeding.

8in1 Delights Twisted Sticks - totaal 175 stuks

Van €69,95 voor maar €22,95

De grootgebruikers onder ons (eigenaren van meer dan een hond bijvoorbeeld) kunnen hun lol niet op met vijf verpakkingen 8in1 Delights Twisted Sticks. Een verpakking bevat 35 sticks, zodat je voorlopig even voort kunt. Deze deal bevat er in totaal namelijk 175. Twisted Sticks zijn gedraaide staven met vetarm kippenvlees wat ze een heerlijke snack voor de viervoeter maakt. Ze bevatten geen artificiële kleur- of smaakstoffen, bevatten slechts 2% vet en bieden optimale ondersteuning aan de gezondheid van het gebit.

8in1 Delights Grote Hondensnacks 85 gram – 6 stuks

Van €59,95 voor maar €12,95

Ieder dier heeft een voorkeur voor een specifiek soort eten. Als we aan een hond denken, dan denk je bijvoorbeeld vrijwel gelijk aan een bot om op te kauwen. Deze staan bijna synoniem aan elkaar dus waarom zou je je beste makker niet eens trakteren op een heerlijk bot met kippenvlees? Je hond kan zijn natuurlijke kauwinstinct heerlijk uitleven op zo een bot van 85 gram, zo blijven jouw persoonlijke eigendommen gespaard. ;) Het bot is gemaakt van varkenshuid en is gevuld met kip. Een 8in1 Delights Grote Hondensnack is goed voor de tanden, vermindert tandplak en voorkomt de vorming van tandsteen.

8in1 Delights XS 168 gram - set van 5 verpakkingen, 70 stuks

Van €69,95 voor maar €22,95

Daar is nog een deal voor de grootverbruiker: 5 verpakkingen met 8in1 Delights. Iedere verpakking bevat er 14 stuks dus in totaal worden er 70 geleverd. Honden zijn vaak dol op deze dingen en ze zijn nog goed voor de tanden ook: Ze verminderen tandplak en voorkomen de vorming van tandsteen wat uiteraard een groot voordeel is. Daarnaast stillen deze snacks het natuurlijke kauwinstinct van van de hond zodat ze zich minder snel aan je meubels en andere eigendommen tegoed zullen doen. ;)

8in1 Delights Pork Sticks 75 gram - Set van 6 doosjes

Van €59,95 voor maar €12,95

Geef je hond van tijd tot tijd iets lekker som op te kauwen zoals deze 75 gram Delights Pork Sticks. Deze worden verkocht in sets van 6 doosjes. Deze hartige snack stilt het natuurlijke kauwinstinct van je hond wat goed is voor zijn/haar welzijn en ook van dat van je meubels. De sticks zijn gemaakt van varkenshuid en zijn gevuld met kip. Een 8in1 Delights Pork Snack is goed voor de tanden van de hond, vermindert tandplak en voorkomt de vorming van tandsteen.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €9,95 ipv €59,95
  • GROOTverpakkingen 8in1 Delight Dog Snacks
  • Het allerbeste voor je trouwe viervoeter
  • Handig: voorlopig hoef je geen hondensnacks meer te kopen
  • Helpt om goed voor je hond te zorgen
  • 8in1 Delights maakt iedere hond blij
  • Profiteer van flinke korting door groot inkopen
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details