Originele Gillette Fusion 8-pack Scheermesjes | Nieuw: 2019 editie!

Levertijd: Max. 3 tot 5 werkdagen

Niet alleen de Gillette Fusion mesjes zelf zijn zeer scherp, de prijs is dat ook! De originele Gillette Fusion 8-pack scheermesjes bestel je nu voor slechts €22,99!

€ 37,99  € 22,99

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. Daarom kregen wij van veel klanten de vraag of wij deze scheermesjes niet voor een scherpe prijs konden aanbieden. Onze inkopers hebben dus alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te realiseren. Met deze deal betaal je slechts €22,99 voor een 8-pack Gillette Fusion scheermesjes. Een scheermesje gaat wel tot drie maanden mee. Dat betekent dus twee jaar lang scheren voor bijna niks!

Bespaar een hele hoop geld op die dure mesjes!

Helaas zijn de originele Gillette Fusion scheermesjes in de winkel enorm duur. Eigenlijk betaal je altijd veel te veel en daarom kiezen de meeste mensen voor een goedkoper alternatief. Dit leidt helaas tot een minder scheerresultaat, want Gillette Fusion mesjes leiden nou eenmaal tot het gladste resultaat. Nu hoeft dat niet meer, want bij Koopjedeal vind je ze nu zeer scherp geprijsd!

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette Fusion geven het gladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes zo duur in de winkel en kiezen de meeste mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief met een minder scheerresultaat. Maar dat hoeft niet meer! Met deze aanbieding van Koopjedeal profiteer je van een enorme korting waardoor een glad scheerresultaat weer betaalbaar wordt!

Het beste scheerresultaat

Een Gillette Fusion scheermesje bestaat uit vijf mesjes die dicht op elkaar geplaatst zijn, waardoor je het gladste scheerresultaat ooit krijgt. Deze scheermesjes bevatten ook een blade aan de achterkant die fungeert als precisie trimmer. Hier kun je dus ook perfect je contouren mee bijwerken. Bovendien heeft elk mesje een Lubrastrip. Dit is een dunne strip aan de bovenkant van het mesje met vitamine E en Aloë. De strip geeft tijdens het scheren gladmakende ingrediënten af zodat het mesje goed over de huid glijdt! De flexibele comfort Guard bereidt de baardharen voor op het scheren en geeft een comfortabel en glad scheerresultaat.

Highlights & specificaties

  • Originele Gillette Fusion 8-pack scheermesjes
  • Voor een perfect glad scheerresultaat
  • Voorzien van Lubrastrip met Vitamine E en Aloë Vera (tegen huidirritatie)
  • Voordelig scheren met top mesjes
  • 8-pack; genoeg voor heel lang scheren
  • 5 blades en 1 precisie trimmer
  • Past ook op de Gillette Fusion Power houder
  • Geleverd exclusief houder
  • Gratis verzending én gratis retourneren
Toon details Verberg details