Uitverkocht

52-delige Set Voorraadboxjes - Vaatwasser-, diepvries- en magnetronbestendig!

Niet leverbaar

Met deze 52-delige Set Voorraadboxjes verspil je nooit meer eten. Het is geschikt om eten in op te warmen, in te vriezen en ze zijn ook nog eens vaatwasserbestendig. De set heeft verschillende soorten en groottes, ontzettend handig!

Als je op zoek bent naar van die handige plastic bakjes die je in de keuken kunt gebruiken, dan ben je bij ons vandaag aan het goede adres. Je krijgt vandaag zelfs maar liefst een 52-delige set, met bakjes schepjes en maatlepels van verschillende formaten. Die veel te dure tupperware bakjes kun je dus rustig in de winkel laten staan, want deze bakjes doen daar zeker niet voor onder!

Enorm handig

Met deze plastic bakjes kun je al je etenswaren bewaren onder perfecte omstandigheden. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit enorm praktisch is in de keuken. Dankzij de verschillende maten kun je er van alles in kwijt, en je ordent ook nog eens je keuken. Je verspilt niet langer voedsel meer. Dit hoort in iedere keuken thuis!

Geschikt voor de magnetron, vriezer en vaatwasser

De bakjes zijn ook volledig geschikt om je eten in op te warmen of in te vriezen. Ze zijn magnetron- en vriezerbestendig, en hebben een waterdichte sluiting. Hoe handig is dat?! En wanneer je je hapje op hebt dan kun je ze gewoon mee laten draaien in de vaatwasser. Deze bakjes komen in de keuken natuurlijk uitstekend van pas, maar je kunt er natuurlijk ook andere dingetjes in opbergen om je huis weer iets overzichtelijker en geordender te maken. Deze set bakjes is een must-have voor ieder huishouden!

Inhoud van de boxjes

-2x diepvriesdoos 1,5 L

-1x vershouddoos 1 liter

-1x voorraaddoos 800 ml

-1x 500 ml

-1x 400 ml

-1x 300 ml

-4x 170 ml

-4x 100 ml

-5x 100 ml rond

-1x 850 ml rond

-4x maatschepjes

-6x maatlepels

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €39,95
  • 52-delige Set Voorraadboxjes
  • Geschikt voor in de magnetron, vaatwasser en vriezer
  • Vele verschillende groottes, erg handig
  • Verspil niet langer etenswaren
  • Orden je keuken optimaal
  • Ook geschikt om andere spulletjes in op te bergen
  • Dit hoort in iedere keuken thuis
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details