50-PACK Mondkapjes | Kies uit: Wegwerp (2 varianten), Premium Comfort en Premium Medical

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze 4 soorten mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit materiaal, hebben een uitstekende filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Profiteer nu!

€ 59,99  € 12,99

Zoals iedereen weet, zijn mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer en vanaf 1 december ook verplicht in openbare ruimtes. Nu het aanbod overal zo groot is, ziet de gemiddelde consument door de bomen het bos het niet meer. Toch zijn er punten waar je op moet letten bij het selecteren van jouw mondkapje. Dat zijn de verschillende, hoog aangeschreven keurmerken en certificaten. Vandaag geven wij jou ruime keuze in mondkapjes. Je kunt namelijk kiezen uit wegwerp mondkapjes, premium comfort mondkapjes en premium medical mondkapjes. Wat dit precies inhoudt leggen wij zo verder uit, maar je kunt er van op aan dat je hiermee de allerhoogste kwaliteit aan mondkapjes in huis haalt! Met deze mondkapjes kun je vrij én beschermd reizen en ben je altijd voorzien van optimale bescherming!

Veilig, betrouwbaar en van extra stevig materiaal gemaakt

Deze mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit materiaal, hebben een uitstekende filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Wat ze vooral onderscheidt, is dat ze extra stevig zijn en niet snel scheuren. In tegenstelling tot de meeste mondkapjes die worden aangeboden, zijn deze gemaakt van materiaal dat veel duurder en sterker is en dat voel je al met een simpele aanraking. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. Voor dit product hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden om op die manier zoveel mogelijk in de behoefte van onze klanten in Nederland en België te kunnen voorzien. Bescherming en veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Keuze uit: Wegwerp (2 varianten), Premium Comfort en Premium Medical

Koopjedeal zou Koopjedeal niet zijn als wij onze klanten niet de meest ruime keuze in mondkapjes zouden geven. Vandaag kun je zelf bepalen waar je voor wilt gaan. Ben je op zoek naar simpele wegwerp mondkapjes? Dan hebben wij die uiteraard voor je en zelfs in 2 verschillende varianten. Maar er is meer. Zo bieden wij vandaag ook mondkapjes aan die extra stevig zijn en in de medische wereld gebruikt worden. Deze mondkapjes bieden optimale bescherming. Daarnaast hebben wij ook nog premium comfort mondkapjes voor je in de aanbieding. Zoals de naam laat raden gaat het in dit geval om mondkapjes die maximaal adem- en draagcomfort bieden. Welke mondkapjes je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ze van uitstekend materiaal gemaakt zijn en bovenal betrouwbaar zijn. 

Let op: retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.

Highlights & specificaties

  • 50-PACK Mondkapjes | Kies uit: Wegwerp (2 varianten), Premium Comfort en Premium Medical
  • Geschikt voor het openbaar vervoer, waarin vanaf 1 juni het mondkapje verplicht is
  • Vanaf 1 december verplicht in openbare ruimtes
  • Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU
  • Veilig, betrouwbaar en met een uitstekende luchtfiltercapaciteit
  • Gemaakt van topkwaliteit filtermateriaal
  • One size fits all: geschikt voor ons allemaal
  • Niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!
Toon details Verberg details