Uitverkocht

5-pack LED lampen met E27 fitting (brede fitting)

Niet leverbaar

Deze LED lampen zijn voorzien van Energielabel A+ en stralen een warm-wit licht uit. Zo kun je weer een tijdje zuinig en sfeervol vooruit.

Lampen; je kunt wachten tot je ze echt nodig hebt, maar het is handiger om te zorgen dat je ze altijd op voorraad hebt. Bovendien wordt het ook de hoogste tijd om je huidige dure lampen te vervangen voor deze energiezuinige LED lampen. Dus kies voor deze mooie aanbieding en je kunt weer een tijdje (zuinig) vooruit!

Energielabel A+, extra-extra zuinig!

De bekende eigenschap van LED verlichting is dat het zuinig en duurzaam is. Je verbruikt minder energie terwijl je niets op de verlichting hoeft in te leveren. Dat scheelt even op je elektriciteitsrekening! We hebben 2 types beschikbaar: 9W en voor de liefhebber hebben 9W dimbare lampen met een extra grote stralingshoek. De lampen zijn vergelijkbaar met 60W gloeilampen. Enorm veel licht dus voor weinig Watts! Door die Watt-vermindering zit er meteen een prachtig energielabel op: klasse A+. Extra-extra zuinig!!

Lampen geven warm-wit licht, 2700K

We zouden Kelvin bijna vergeten! Die heeft net als Celsius en Fahrenheit een temperatuurschaal ontwikkeld, maar die van hem wordt óók op de kleur van licht toegepast om aan te geven hoe warm of koud het is. 2700K is mooi warm licht zoals we vroeger van de gloeilamp kregen. Zo ben je altijd verzekerd van een sfeervolle verlichting in iedere ruimte. Profiteer van de enorme kortingen en zorg ervoor dat je altijd een voorraadje lampen in huis hebt. In de winkel ga je voor deze prijs namelijk echt niet slagen!

Keuze uit:

- 5-pack LED 9W (806 lumen) van €69,99 nu voor maar €12,99

- 5-pack LED 9W dimbaar (806 lumen) van €99,99 nu voor maar €22,99

Highlights & specificaties

  • 5-pack LED lampen met E27 fitting
  • Beschikbaar in 9W of 9W dimbaar
  • Gaan ontzettend lang mee: 20.000 branduren
  • Voorzien van energielabel A+ (extra extra zuinig!)
  • Zorgt voor een rustgevende en warme sfeer in huis
  • Met E27 fitting (brede fitting)
  • Lichtkleur: warm wit (2700K)
  • Altijd handig om extra lampen in huis te hebben
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details