Uitverkocht

5-pack Filament LED lampen

Niet leverbaar

Filament is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied. Deze filament lampen combineren het zeer lage verbruik en de lange levensduur van LED met het sfeervolle licht van gloeilampen.

We zijn stiekem allemaal een beetje gehecht aan de oude, vertrouwde gloeilamp. Ondanks dat LED natuurlijk erg energiezuinig is, zijn we vaak niet erg tevreden met het uiterlijk van het licht dat LED biedt. Daar is wat op gevonden, want deze LED Filament lampen combineren de energiezuinigheid van de LED met een perfecte sfeer. Sfeervollere lampen als deze bestaan er niet!

Het zuinige alternatief voor de gloeilamp

Filament is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied. De filament lamp combineert het zeer lage verbruik en de lange levensduur van LED met het uiterlijk van gloeilampen. Deze filamentlamp is dus ook een zeer waardig vervanger van de traditionele gloeilamp. Deze filaments worden veel gebruikt in lampen waar je hem goed ziet. Er zit een goed zichtbaar gloeidraad in en dat geeft de lamp een bijzonder tintje. Ideaal voor decoratieve armaturen in bedrijven, restaurants, bars - maar natuurlijk ook thuis. Kortom: in alle situaties waar sfeervol licht nodig is!

Bespaar op je energierekening

Als je het gloeidraad juist niet zo mooi vindt, kun je ook kiezen voor de matte variant. Met een verbruik van slechts 6 Watt bespaar je ook nog eens fors op je energiekosten. En zeg nou zelf, een levensduur van 15.000 uur of meer.. dat is toch gigantisch?! Deze lampen hoef je voorlopig niet meer te verwisselen.

Specificaties

- Vervanger van een 60W gloeilamp

- Wattage: 6 Watt

- Fitting: E27

- Lichtopbrengst: 806 lumen

- Levensduur: > 15.000 uur

- Voltage: 220-240V

- Dimbaar: nee

- Kleurtemperatuur: 2700K

- Lichtkleur: warm-white

- Energieklasse: A++

Highlights & specificaties

  • 5-pack sfeervolle Filament LED lampen
  • Het energiezuinige en toch sfeervolle alternatief voor de gloeilamp
  • Keuze uit heldere en matte variant lampen
  • Lange gloeidraad geeft de lampen een bijzonder tintje
  • Extreem veel branduren (> 15.000)
  • Voorzien van standaard E27 fitting (brede fitting)
  • Sfeervolle warm-witte lichtkleur
  • Energieklasse A++; bespaar fors op je energierekening!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details