5-PACK Herbruikbare Mondkapjes | Zeer comfortabel én wasbaar! OP = OP

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze zwarte mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig.

€ 49,99  € 4,87

Nu mondkapjes op steeds meer plekken verplicht wordt en de overheid dringend adviseert om ze in publieke ruimtes te dragen, is het hoog tijd om een extra lading in te slaan. Bescherm jezelf en je medemens met deze herbruikbare mondkapjes! Deze zwarte mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig. Ze zijn duurzaam omdat je het mondkapje minimaal 30 keer kunt wassen, het binnen 10 minuten weer kurkdroog is en gesteriliseerd wordt verpakt. Een laser cut mondmasker design met gesealde naden dat volledig automatisch verpakt is. Met deze duurzame maskers ben jij voortaan extra hygiënisch, maar zie je er ook stijlvol uit!

Spatwaterdicht en maximaal adem- en draagcomfort

Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. De stof is namelijk spatwaterdicht, dit beschermt je dus tegen vochtdruppels, in tegenstelling tot de katoenen maskers die je ziet bij andere aanbieders. Hierdoor zijn er ook geen speciale filters nodig en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort. Komt de stof je bekend voor? Duikpakken en chirurgische handschoenen worden hier ook van gemaakt namelijk, dit bewijst de veiligheid maar weer. Daarnaast is neopreen een buitengewoon duurzaam materiaal, het masker kan minimaal 30 keer gewassen worden en is in 10 min weer kurkdroog. Mocht je ineens toch met spoed naar buiten moeten, ben je in ieder geval volledig beschermd!

Hygiënisch geproduceerd

Voor een gezichtsmasker wat jouw gezondheid moet beschermen is het natuurlijk van belang dat vanaf het productieproces er al zo hygiënisch mogelijk gewerkt wordt. Daarom is er gebruik gemaakt van speciale lasers die de maskers met o technologie uitsnijden. De naden worden door een machine genaaid, vandaar dat deze naar buiten toe zitten en tot slot worden ze geseald. Hierdoor zijn ook de naden verzekerd van waterdichtheid. Er komen dus absoluut geen mensen aan de artikelen, zelfs niet tijdens het inpakken.

Specificaties

 • Handwas: kook 500 ml water, laat het water afkoelen tot zo'n 30-40 graden. Plaats het masker in het water en laat deze liggen voor ongeveer 1 minuut. Wring het overtollige water uit het kapje en binnen ongeveer 10 minuten kun je weer gebruik maken van je bescherming.
 • Wasmachine: was het masker in de wasmachine op maximaal 40 graden, gebruik geen wasverzachter. Let op: te heet water kan ervoor zorgen dat het masker zijn flexibiliteit en stevigheid verliest.
 • Deze herbruikbare mondmaskers zijn allemaal geschikt voor de maatregelen die de regering gesteld heeft.
 • Dit masker is geschikt vanaf 12-jarige leeftijd.
 • Inhoud verpakking: 5 x Herbruikbare en duurzame, zwarte mondmaskers

Highlights & specificaties

 • 5-PACK Comfortabele, Herbruikbare Mondkapjes | Kunnen minimaal 30 x gewassen worden 
 • Gemaakt van duurzaam neopreen materiaal; hygiënisch en ademend
 • Spatwaterdicht en binnen 10 minuten na wassen weer kurkdroog
 • Maximaal adem- en draagcomfort; ook tijdens warme dagen
 • Gesteriliseerd en geautomatiseerd verpakt
 • Let op: retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.

 

Toon details Verberg details