Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

40 stuks Bloembollen - Narcissus Mix

40 stuks Bloembollen - Narcissus Mix

3 - 5 werkdagen

Bereid jezelf voor op een ware bloemenpracht in de vroege lente wanneer je deze Narcissenbollen in je tuin plant.

Je bespaart €15,- -60%

24,99

9,99

In winkelmand

Informatie 40 stuks Bloembollen - Narcissus Mix

Waarom kiezen voor één soort Narcis, als u voor weinig geld een grote variëteit kunt aanplanten in de tuin. Met deze 40 Narcissenbollen kunt u in het voorjaar genieten van een weelderige zee van bloemen, voor een zeer voordelige prijs.

Standplaats
Plant narcissen op een plek waar ze minstens zes uur direct zonlicht zullen ontvangen, zelfs nadat ze zijn uitgebloeid en de bomen in de buurt in blad komen. Narcissen hebben ook na de bloei veel licht nodig om volgend jaar weer voor bloemen te kunnen zorgen.

Planten
Plant de bollen in goed gedraineerde bodem en vermijd plekken waar na een regenbui water blijft staan. Bemest heel licht met een laag-stikstofhoudende meststof, bij voorkeur biologisch, net als de scheuten uit de grond komen, in de late winter of het vroege voorjaar. Laat na het bloeien de bladeren geel worden voordat je ze afsnijdt. Nooit het blad binden of vlechten. De verpakking bevat gedetailleerde plant en kweek instructies om je te helpen de bollen op de juiste manier te planten.

Water geven
Geef de voorjaarsbloeiende bloembollen, meteen na het planten, water. Zo worden ze aangespoord om wortels te maken. Hoe eerder de wortels gevormd zijn, hoe beter de bloembol tegen kou en vorst kan. Bloembollen in potten hebben in de periode na het planten ook water nodig, omdat de grond in potten sneller uitdroogt. Houd de grond in de tuin of in de potten/plantenbakken na het planten vochtig.

Herkomst & informatie
Deze mooie trompetvormige bloemen groeien van nature in weilanden, bossen en op rotsige plekken in West-Europa. De narcis groeit al sinds mensenheugenis op het noordelijk halfrond. De soorten die we hier kennen, hebben zich voornamelijk uit Spanje en Portugal verspreid naar Noord-Europa. De narcis bloeit al heel lang in Nederland: voor zover bekend werd er in 1662 voor het eerst melding van gemaakt, in de omgeving van Zwolle.

Narcissen zijn sterke bollen en zien er, aangeplant in grote groepen, prachtig uit. Het zijn ideale bloembollen om te laten verwilderen. Je kunt ze dus heel goed combineren met vaste planten en heesters in je tuin, maar ze zijn ook super leuk om te planten in potten op terras of balkon.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant Narcissus
Potmaat
Hoogte plant 15 - 35 cm
Luchtzuiverend
Standplaats Schaduw/Zon
Hoeveelheid zonlicht DIrect zonlicht
Waterbehoefte
Giftig Nee
Snoeien
Bloeiperiode aprtil - mei
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

16- of 32-Pack Opzetborstels

29,99

12,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze