Uitverkocht

4-pack Hyundai LED Cube Solar Buitenlampen

Niet leverbaar

Deze LED buitenlampen hebben een luxe kubusvormige behuizing en geven een mooi helder wit licht. Ze worden opgeladen door zonne-energie en zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan.

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het ook nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken; erg vervelend! Met deze LED solar buitenlampen heb je altijd licht in de duisternis. Alleen vandaag een set van 4 buitenlampen voor maar €22,99 ipv €99,99!

Praktisch, stijlvol en milieuvriendelijk

Deze LED buitenlampen hebben een luxe kubusvormige behuizing en geven een mooi helder wit licht. De lampen worden opgeladen door zonne-energie. Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan dankzij de ingebouwde dag/nachtsensor. Er zijn dus geen kabels en schakelaars nodig! Deze lampen slaan overdag ieder beetje zonne-energie op, dit doen ze ook bij minimaal zonlicht dus ze zijn ook zeker geschikt voor in de herfst en winter. Als de lamp opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8-12 uur licht.

Eenvoudig in gebruik

Er zijn mogelijkheden zat: hang ze bijvoorbeeld naast je voor- of achterdeur, ergens in de tuin als sfeerverlichting, of bij een donker pad of aan de buitenmuur van je garage. Je ontvangt per bestelling gelijk 4 stuks, dus je kunt meerdere plekken van licht voorzien. De cube lights zijn eenvoudig op te hangen met de meegeleverde mounting plates.

Inbraakpreventie

Deze lampen zijn niet alleen handig als je bijvoorbeeld je sleutels zoekt: er is ook nog eens een veel kleinere kans dat er bij je wordt ingebroken. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Bij jou zal voortaan automatisch een lampje branden als iemand bij je voordeur staat. En hoewel een inbreker over weinig hersencellen beschikt zal deze toch ongetwijfeld zijn biezen pakken.

Specificaties

– Afmetingen per lamp: 7 x 7 x 7 cm

– Materiaal: ABS

– Solar paneel: 2V, 100MA, 0,2W

– 2 SMD LED's per lamp

– Lumen: 15 lumen per lamp

– Kleurtemperatuur: 6000k – 7000K

– Oplaadtijd: 6-8 uur

– Werkingstijd: 8-12 uur

– IP44 waterproof

Highlights & specificaties

 • 4-pack Hyundai LED Buitenlampen op zonne-energie
 • Nooit meer in het donker je huissleutels zoeken
 • Ook ideaal als sfeerverlichting voor in de tuin
 • Gaan automatisch aan als het donker wordt dankzij ingebouwde dag/nachtsensor
 • Werkt ook perfect als inbraakpreventie
 • Met luxe kubusvormige behuizing; stijlvol en weerbestendig
 • Eenvoudig te plaatsen; geen kabels en schakelaars nodig
 • Bevestigingsmateriaal meegeleverd
 • Werkt goed met weinig zonlicht; dus ook perfect voor de herfst en winter!
 • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
 • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details