Uitverkocht

3-in-1 Adler Luchtkoeler

Niet leverbaar

Deze Aircooler zuivert de lucht, zorgt voor een betere luchtvochtigheid én zorgt voor een aangename temperatuur.

Er komen van die dagen aan dat je binnen zit te puffen van de hitte. Ook je nachtrust lijdt vaak onder de hitte van een warme zomerdag. Met de Adler Aircooler is dit verleden tijd. Warme lucht wordt door de aircooler omgezet in een koele bries. De Aircooler zuivert de lucht, zorgt voor een betere luchtvochtigheid én zorgt voor een aangename temperatuur. Verbeter je leefomgeving voor slechts €69,95 ipv €149,95!

Hoe werkt het precies?

De Adler Aircooler werkt in tegenstelling tot een mobiele airco zonder compressor of warmtepomp. De koeler is uitgerust met een ingebouwde watertank van 4L, inclusief een waterniveau-indicator. Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleidt. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries!

Schone & Frisse lucht

Deze handige cooler van Adler zal jouw leefomgeving flink verbeteren. Het zorgt voor een aangename temperatuur, een betere luchtvochtigheid en het zuivert ook nog eens de lucht. Je zult dus schonere lucht inademen, perfect voor mensen met bepaalde allergieën en mensen die snel ziek worden. Met dit apparaat heb je de volledige controle over je binnenklimaat tijdens de warme dagen!

Eenvoudig te verplaatsen

Het apparaat is dankzij de wieltjes ontzettend mobiel. Je kunt het dus eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte en perfect rekening houden met je inrichting. Dit maakt het apparaat ook ontzettend handig voor op kantoor. Een schonere lucht en een prettigere werkomgeving kan ook op de werkvloer nooit kwaad!

Specificaties

-2 koeling cartridges

-3 ventilatiesnelheden

-Oscillerende functie

-4L waterreservoir met niveau-indicator

-4 wielen voor een gemakkelijke verplaatsing

-Maximaal koelvermogen: 150W

-Afmetingen: 35 x 29 x 58cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €69,95 ipv €149,95
  • 3-in-1 Adler Luchtkoeler
  • Voor het koelen, zuiveren en bevochtigen van je kamers
  • Maakt je leefomgeving vele malen gezonder
  • Handig voor mensen met bepaalde allergieën (hooikoorts!)
  • Zeer mobiel en praktisch dankzij de zwenkwieltjes
  • Zorgt voor een perfect binnenklimaat
  • Perfect voor thuis en op kantoor
  • Must-have voor de warme dagen die gaan komen!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details