Vaatwastabletten | Genoeg voor 1 à 2 jaar gebruik | MEGA-PACK (365 stuks) 3-laags

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Deze vaatwastabletten zijn 3-laags en hebben een driedubbele werking: schoonmaak, glans en anti-kalk. Genoeg voor 1 jaar gebruik!

€ 79,99  € 24,99

Besparen op dure vaatwastabletten; bij ons kan het. We helpen je graag met besparen op het alledaagse. En als er iets alledaags is, dan is het de vaat wel. Met dit pakket van 365 (!) 3-laags vaatwastabletten met driedubbele werking kun je een hele tijd vooruit, zeg maar gerust 1 jaar! Daarom hebben wij ons best gedaan om voor jou deze deal te regelen; +/- 365 tabletten voor slechts een fractie van de normale prijs! Laat deze aanbieding dus niet aan je voorbij gaan en bespaar vandaag nog vele euro’s op jouw vaatwastabletten.

Elke keer weer

Elke dag worden er borden, kopjes, schoteltjes, glazen en bestek gebruikt. En dat alles moet elke keer weer schoon worden. Hup, vaatwasser leeg, vaatwasser vol en wassen maar. De vaatwasser is waarschijnlijk één van de beste uitvindingen in de geschiedenis van de mensheid; het bespaart je een hoop gedoe met die bergen vaat. Maar het gebruik ervan vergt wel dure tabletten en daarom is dit misschien wel één van de beste deals in de geschiedenis van de mensheid!

3-laags met driedubbele werking

De tabletten zijn 3-laags en hebben een driedubbele werking: schoonmaak, glans en anti-kalk. Iedere dag dus weer een superschone vaat dankzij deze vaatwastabletten. Je zult zien dat jouw glazen, borden en bestek lange tijd mooi blijven en hun glans behouden. Profiteer daarom vandaag van deze aanbieding en bestel jouw vaatwastabletten voor de komende jaren voordelig bij Koopjedeal.

Maar liefst 7 kg aan vaatwastabletten

De dozen worden exact afgewogen op 7kg tijdens het vullen. Het kan dus zijn dat er iets meer of minder dan 365 tabletten in terecht komen. Elke doos bevat sowieso tussen de 350 en 380 tabletten.

Highlights & specificaties

  • 365 stuks 3-laags Vaatwastabletten
  • Bespaar een hoop op het alledaagse
  • Driedubbele werking: schoonmaak / glans / anti-kalk
  • Genoeg voor 1 jaar gebruik
  • Professionele kwaliteit voor het optimale resultaat
  • Sla een voorraad in, altijd handig!
Toon details Verberg details