Uitverkocht

360 Sweep Elektrische Veger

Niet leverbaar

Je kunt de vloer schoonmaken met een normale veger, maar als je het jezelf een stuk makkelijker wil maken dan kies je voor deze elektrische veger.

De vloer vegen is niet bepaald het meest leuke huishoudelijke klusje, maar helaas is het wel iets dat zo nu en dan moet gebeuren. Je kunt het met een gewone veger doen, maar als je het jezelf een stuk makkelijker wil maken dan kies je voor deze elektrische veger. Hiermee is dit klusje ineens niet meer zo vervelend. Gemakkelijk en snel de vloer ontdoen van al het vuil!

360 graden roteerbaar

Met deze elektrische veger verdwijnt al het vuil op de vloer als sneeuw voor de zon. Het rechthoekige uiteinde van de veger is 360 graden draaibaar, waardoor stof en vuil in alle hoekjes van het huis moeten vrezen voor hun bestaan. Zelfs vegen onder de bank of een kast gaat snel en gemakkelijk. De sterke borstels in de veger draaien automatisch en worden ook automatisch opgeveegd in de handige opvangbak. De handige opvangbak aan de binnenkant van de elektrische veger zorgt ervoor dat je geen handveger en blik meer nodig hebt. Leegkieperen en klaar is Kees. Ook dat scheelt weer tijd en energie!

Bespaar een hoop tijd en moeite

De 115 cm lange aluminium steel zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te bukken tijdens het schoonmaken, en is tevens erg licht van gewicht. Hiermee spaar je dus ook je lichaam nog eens. Omdat het apparaat werkt met een krachtige oplaadbare batterij, zit je gelukkig ook niet vast aan een stopcontact en vervelende snoeren. De borstels beschadigen het oppervlak niet, hoe vaak je het ook gebruikt. Het grondig schoonmaken van vloeren, tegels, parket of zelfs tapijten was nog nooit zo eenvoudig en tijdsbesparend!

Specificaties

- 360 graden draaibaar

- Geschikt voor iedere ondergrond

- Steellengte: 115 centimeter

- 7,2V oplaadbare batterij

- Incl. batterijoplader; 230 V, 50 Hz

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €49,95
  • 360 Sweep Elektrische Veger
  • Volledig draadloos dankzij de oplaadbare batterij
  • Automatisch ronddraaiende borstels, al het vuil verdwijnt in de opvangbak
  • Zeer groot bereik, zelfs gemakkelijk onder de kasten of banken komen
  • Dankzij de lange steel hoef je niet meer te bukken
  • Geschikt voor alle vloeren, beschadigt het oppervlak niet
  • Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details