Uitverkocht

300 stuks Caffé Magnani Koffiecups voor je Nespresso machine

Niet leverbaar

Deze koffiecups zijn voorzien van espressosmaak Ristretto. Ristretto koffie (intensiteit 5:5) is een zeer krachtige 100% Arabica koffie met subtiele licht zurige, fruitige en intens gebrande accenten met een vleugje cacao.

Nespresso koffie, héérlijk! Er gaat niets boven het intense aroma en de geur van vers gebrande koffiebonen die zich door de kamer verspreiden zodra de eerste druppel in het kopje valt. Het is alleen zo jammer dat de koffiecups ontiegelijk duur zijn. Gelukkig hebben onze inkopers weer een geweldige aanbieding voor je geregeld: 300 koffiecups voor maar €29,99 ipv €129,99. Profiteer!

Net zo lekker als Nespresso

Caffé Magnani is een koffiemerk dat staat voor dezelfde superkwaliteit als Nespresso, alleen dan een stuk voordeliger. Caffé Magnani doet namelijk niet aan dure reclames, maar heeft wel koffiebonen van de allerbeste kwaliteit. 100% Arabica en vers geroosterd! Deze bonen geven een duurzame melange met een aromatische smaak. Dat alles zorgt ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Ristretto

Deze koffiecups zijn voorzien van espressosmaak Ristretto. Ristretto koffie (intensiteit 5:5) is een zeer krachtige 100% Arabica koffie met subtiele licht zurige, fruitige en intens gebrande accenten met een vleugje cacao. Een kopje Ristretto bevat gemiddeld 20 ml water en zorgt hiermee voor een diepe, unieke melange met een vriendelijke doch stevige afdronk.

Nog geen 10 cent per cup, dat is toch geen geld?!

We kunnen je helaas geen kop koffie via het internet aanbieden, maar als de technologie het toeliet hadden we dat zeker gedaan. Wij drinken deze koffie hier zelf ook bij Koopjedeal. We zijn allemaal fan! Gelukkig is het vandaag zo voordelig dat het sowieso het proberen waard is, nietwaar?!

Highlights & specificaties

  • 300 stuks Caffé Magnani Koffiecups voor je Nespresso machine
  • Een enorme smaaksensatie, net zoals het origineel
  • 100% vers gebrande en gemalen Arabica koffie
  • Smaak: Ristretto. Een unieke melange met een vriendelijke, doch stevige afdronk.
  • Intensiteit: 5:5
  • Nog geen 10 cent per cup; bespaar een hoop op het alledaagse
  • Geschikt voor Nespresso machines
  • Tip: ook perfect voor op de zaak!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details