Uitverkocht

Set van 30 Breathe Right Anti-Snurk Strips

Niet leverbaar

De twee flexibele delen van de neusstrip trekken de neusvleugels zachtjes open waardoor je meer lucht krijgt (tot wel 31% meer!). Hierdoor kan het snurken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!

Word je gillend gek van je partner die snurkt? Of word je juist gek van je partner die zeurt over je gesnurk? Erg vervelend, want dat kan voor relatie- en slaapproblemen zorgen. Los het daarom op met de Breathe Right anti-snurk strips! Hiermee haal je direct de stilte in huis tijdens het slapen waar je al die tijd naar hebt verlangt. Voorkom slapeloze nachten en gun jezelf en je partner een goede, gezonde en ongestoorde nachtrust!

Snurken is slecht voor je

Het brommende geluid van snurken wordt veroorzaakt door het trillen van o.a. het zachte verhemelte met de huig bij het ademhalen tijdens de slaap. Dit komt doorgaans doordat de neus verstopt zit of door een vernauwde doorstroming van lucht door de neus. Snurken kan de slaap ernstig verstoren, zowel voor de snurker zelf als voor de bedpartner. Dit leidt uiteindelijk tot een slechte nachtrust en een verminderd prestatievermogen. Het vervelende is dat snurken vanzelf gaat en dat de snurker er geen directe invloed op heeft. Gelukkig is er nu dit product om daar wat aan te doen!

Het snurken vermindert of verdwijnt!

Breathe Right helpt! Breathe Right is een transparante, wereldwijd gepatenteerde neusstrip die snurkers helpt om tijdens de slaap door de neus te ademen. De Breathe Right neusstrip is dan ook een volwaardig geaccepteerd medisch hulpmiddel. De neusstrip bestaat uit een huidvriendelijke kleefstrip met twee buigzame strookjes die zorgen voor de flexibiliteit. De twee buigzame delen trekken de neusvleugels zachtjes open waardoor je meer lucht krijgt (tot wel 31% meer!). Hierdoor kan het snurken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!

Specificaties

-De strip kan gebruikt worden vanaf 6 jaar

-De strip kan gedurende een tijd van 12 uur achter elkaar gebruikt worden

-1 strip is geschikt voor eenmalig gebruik

-Geschikt voor alle huidtypes

-Niet gebruiken op wonden, zongebrande of geïrriteerde huid

Highlights & specificaties

  • Slechts €7,95 ipv €29,95
  • Set van 30 Breathe Right Anti-Snurk Strips
  • Helpt bij het ademhalen door de neus waardoor snurken vermindert of verdwijnt
  • Erg flexibel en makkelijk aan te brengen, je merkt er niets van tijdens het slapen
  • Wereldwijd bekend om zijn uitstekende werking
  • Verbeter de nachtrust van jezelf en die van je partner
  • 1 bestelling = 30 stuks
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details