Uitverkocht

Drie uur durende Zeehonden Safari op de Oosterschelde

Niet leverbaar

Ga er lekker op uit en ontspan maximaal terwijl je op de wateren van de Oosterschelde rondvaart en geniet van de mooie natuur en wilde zeehonden!

Ben jij ook toe aan een heerlijk dagje uit met je geliefde, het gezin of misschien wel de hele familie? Dan mag je deze speciale aanbieding absoluut niet links laten liggen! Ga er lekker op uit en ontspan maximaal terwijl je op de wateren van de Oosterschelde rondvaart en geniet van de mooie natuur. Ook ga je gegarandeerd wilde zeehonden spotten. Oog in oog met een zeehond, hij in het water en jij op de rondvaartboot. Wie wil dat nou niet?!

Live de natuur in met een zeehonden safari

Je vertrekt vanuit de pittoreske haven van het Zeeuwse plaatsje Bruinisse. Daarna vaar je een tocht van 3 volle uren over het natuurreservaat Oosterschelde. Tijdens deze trip vaar je langs mosselbanken, diepe stroomgeulen en het allang niet meer bestaande veer Anna Jacobapolder Zijpe. Je zult allerlei grote binnenvaartschepen zien die langs de drukke noord/zuid route van Antwerpen naar de rest van Europa varen. Met de imposante Zeelandbrug op de achtergrond is het mooie plaatje helemaal compleet. Als je bij de zeehonden zandbank aankomt zul je deze hierop zien loungen, meestal zijn ze in grote getallen maar soms ook maar met een paar. Sommige zeehonden zijn erg nieuwsgierig en komen tot wel 5 meter van het schip een kijkje bij je nemen! Tijdens de trip is er eet- (ook complete frietschotels) en drinkgelegenheid in de sfeervolle bar, welke grote ramen heeft zodat je ook bij slecht weer gewoon naar de zeehonden kunt kijken.

De beschikbare data

-Zaterdag 30 april 16.30 uur

-Donderdag 5 mei 16.30 uur (hemelvaart)

-Zaterdag 14 mei 17.00 uur (pinksteren)

-Zondag 15 mei 17.00 uur (pinksteren)

-Zaterdag 18 juni 17.30 uur

-Zaterdag 2 juli 17.30 uur

-Zondag 17 juli 9.00 uur

-Woensdag 20 juli 10.30 uur

-Vrijdag 22 juli 11.30 uur

-Maandag 25 juli 12.00 uur

-Woensdag 27 juli 14.00 uur

-Vrijdag 29 juli 17.00 uur

-Maandag 15 augustus 17.30 uur

-Woensdag 17 augustus 9.30 uur

-Dinsdag 23 augustus 12.30 uur

-Donderdag 25 augustus 13.00 uur

Hoe werkt het verder?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Koopjedeal direct per e-mail je vouchercode(s). Eén voucher is geldig voor één persoon, indien je met meerdere mensen op zeehondensafari wil dan dien je dus dat aantal in te voeren bij de bestelling. Vooraf reserveren is verplicht. Kies een beschikbare datum/tijd en reserveer uitsluitend per e-mail [email protected] o.v.v. 'Koopjedeal-zeehonden' en jouw unieke vouchercode(s). Je ontvangt vervolgens een e-mail met verdere instructies van De Eendracht 1. Koopjedeal wenst iedereen veel plezier!

Locatie

-Havenkade 19

-4311 BA Bruinisse

-Nederland

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €14,95 ipv €29,95
  • 3 Uur Durende Zeehonden Safari op de Oosterschelde
  • Een geweldig dagje uit met je geliefde, gezin of hele familie
  • Beleef indrukwekkende momenten en geniet volop van de mooie natuur
  • Nieuwsgierige zeehonden van dichtbij bekijken
  • Veel beschikbare data; ook weekenden en feestdagen
  • Tijdens de trip is er volop eet- en drinkgelegenheid op de rondvaartboot
  • Een dag om nooit te vergeten!
Toon details Verberg details