Uitverkocht

3-pack waterflessen met fruit filter

Niet leverbaar

Iedere fles is voorzien van een compartiment waarin je fruit kunt doen om het vervolgens te persen. Zo heb je binnen een handomdraai een heerlijk zelfgemaakt drankje!

Water is gezond voor je, dat weten we natuulijk allemaal. Je lichaam heeft op een dag minimaal 8 glazen water nodig. Door het toevoegen van fruit kun je dit voor jezelf nog lekkerder en gezonder maken! En dat kun je eenvoudig doen met deze handige fruit infuser flessen. 3 stuks bestel je vandaag voor slechts €17,99 - dat is nog geen 6 euro per fles!!

Het werkt ontzettend simpel

Dit is de nieuwste gezonde rage uit de Verenigde Staten. Iedere fles is voorzien van een compartiment waarin je fruit kunt doen om het vervolgens te persen. Zo haal je eenvoudig de sappen en aroma's uit de vrucht en dit mengt zich met het water in de fles. Zo heb je binnen een handomdraai een heerlijk zelfgemaakt drankje!

Stel je eigen drankjes samen!

Creëer heerlijke limonades en verrijk je water met gezonde fruitsappen. Je kunt heel eenvoudig je sinaasappel of limoen uitpersen en zo een heerlijk drankje tevoorschijn toveren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan, het is natuurlijk ook mogelijk om er groenten of kruiden aan toe te voegen. Eventuele pitjes zullen in het compartiment blijven, en dus niet in het water terecht komen.

Erg handig voor onderweg

Deze lichtgewicht flessen met een inhoud van 680 mililiter per fles zijn zeer eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De flessen zijn allen voorzien van een lekvrij deksel zodat je hem veilig af kunt sluiten wanneer je de deur uit gaat. Ze zijn na gebruik gewoon simpel mee te draaien in de vaatwasser. Vooral tijdens het warme weer dat er nu aankomt hebben deze flessen een absolute meerwaarde - heerlijk genieten van je zelfgemaakte & verfrissende fruitsapje!

Highlights & specificaties

  • 3-pack waterflessen met fruit filter
  • De nieuwste gezonde rage uit de VS
  • Geniet overal van water met vers fruit
  • Ontzettend handig voor onderweg
  • Pitjes komen niet in het drinken terecht
  • Lekker & Gezond
  • Vaatwasmachine bestendig
  • 1 bestelling = 3 stuks!
Toon details Verberg details