Uitverkocht

3-Pack Sinji Smart WiFi Stopcontacten

Niet leverbaar

Deze slimme WiFi stopcontacten stellen je in staat om al je elektrische apparatuur vanaf afstand te bedienen, zelfs als je niet thuis bent.

Een (huishoudelijk) apparaat zonder internetaansluiting vanaf je telefoon bedienen? Kan dat? Jazeker, als je deze smart wifi stopcontacten in huis haalt wel. Deze gadget is zo geïnstalleerd en werkt uitstekend in combinatie met verlichting, een waterkoker en tal van andere (huishoudelijke) apparaten. Deze deal is een investering die zichzelf spoedig terugbetaalt. Het scheelt je stroom, geld en ook zorgen of je apparaat A of B wel hebt uitgezet. Want dat kan op je smartphone. Gemak dient jou, met deze Sinji Smart wifi stopcontacten!

Inpluggen, verbinden en gaan!

Het aansluiten van dit accessoire is zeer eenvoudig. Stekker in het stopcontact, verbinden met wifi en hij is klaar voor gebruik. Het slimme stopcontact werkt met elke wifi router en werkt in combinatie met een gratis app op je smartphone of tablet. Hiermee zet je dan bijvoorbeeld het licht of de waterkoker aan/uit, schakel je de luchtreiniger in, of zet je de boiler aan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Energiebesparend

Een ander voordeel van dit smart wifi stopcontact is de energiebesparende tijdschakelfunctie, die jou veel stroom en geld scheelt. Ook hoef je je hiermee geen zorgen te maken of je apparaat A of B wel of niet uitgeschakeld hebt. Ideaal als je bijvoorbeeld op reis bent. Je bekijkt de status van je apparaten op elk gewenst moment, wanneer je maar wilt en schakelt ze natuurlijk ook aan of uit. Allemaal in de app.

Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant

‘Last but not least’ zijn deze smart wifi stopcontacten compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant zodat je je apparaten kunt beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elk stopcontact, en communiceer eenvoudig met hen op naam wanneer je een spraakopdracht geeft. Het maken van groepen met apparaten om deze in één opdracht te beheren is ook mogelijk.

Highlights & specificaties

  • 3-Pack Sinji Smart WiFi Stopcontacten
  • Bedien je verlichting en andere elektronische apparatuur op afstand
  • Gratis app verkrijgbaar voor iOS en Android
  • Zorgt voor gemak, veiligheid én energiebesparing
  • Je hoeft niet meer op te staan om je apparaten aan/uit te zetten
  • Zeer eenvoudig en ongelofelijk praktisch in gebruik
  • Werkt ook als tijdschakelaar; ideaal als je niet thuis bent
  • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
  • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details