Uitverkocht

Genezende Aloë Vera Planten (3 of 6 stuks)

Niet leverbaar

Deze plantjes zien er prachtig uit en hebben bovendien een genezend effect op huid en haar.

Echte, verse Aloë Vera op je huid is zo'n beetje het allerbeste wat je voor je huid kunt doen. Helaas groeien deze planten in Nederland niet in het wild, maar wij zouden Koopjedeal niet zijn als we ze je niet aan konden bieden. Je kunt deze geneeskrachtige planten vandaag bij ons bestellen met een flinke korting en dan sturen we ze ook nog eens gratis op. Maak kennis met deze wondertjes uit de natuur!

Het wondermiddel voor de huid

Ontzettend veel mensen zijn bezig met hun gezondheid, en de huid valt hier natuurlijk ook onder. Aloë Vera is wereldwijd beroemd om zijn heilzame effect op brandwonden en littekens. Maar ook voor kleine oneffenheden is Aloë Vera de oplossing. Het is echt magisch wat Aloë Vera voor de huid doet. Straks begint het muggenseizoen ook weer; smeer wat Aloë Vera op de beten en ze zijn dezelfde dag nog helemaal verdwenen!

Afbreken en smeren - de plant groeit weer aan!

Wil je een beetje Aloë Vera op de huid smeren? Dan kun je gewoon een topje van de plant afbreken en de natuurlijke gel eruit knijpen. De plant heeft daar zelf helemaal geen last van, alles groeit namelijk gewoon weer aan. Verser en schoner kan een huidproduct niet zijn toch?!

Erg gemakkelijk in het onderhoud

Je kunt vandaag kiezen tussen een set van 3 of 6 Aloë Vera planten. Hoe meer je er bestelt, hoe hoger de korting. Ze worden allemaal keurig bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van zo'n 25 - 30 cm.

Highlights & specificaties

  • 3 of 6 stuks Aloë Vera Planten
  • Hebben een geneeskrachtige werking (huid en haar)
  • Erg gemakkelijk in het onderhoud
  • Super sterke planten, hebben weinig water nodig
  • Staan ook nog eens prachtig in iedere huis of tuin!
  • Leveringshoogte: 25 - 30 cm
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details