Uitverkocht

24-pack Solar LED RVS Tuinlampen

Niet leverbaar

Deze tuinlampen zijn niet alleen sfeervol, ze werken ook inbraakpreventief en zorgen ervoor dat je bespaart op je energierekening.

Kan je tuin nog wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou. Onze inkopers hebben namelijk een mooie partij LED tuinlampen op zonne-energie ingekocht. In de winkel betaal je voor zo'n lamp al gauw €10 per stuk, maar bij ons slechts €29,99 voor maar liefst 24 stuks. Wees er wel op tijd bij, want voor deze prijs kan het wel eens heel erg hard gaan met de voorraad.

Gemakkelijk te plaatsen

Deze tuinlampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De lampen hebben een strak design en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig RVS. Naast het stukje sfeerverlichting die ze bieden, zijn ze natuurlijk ook zeer inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes!

Geschikt voor het hele jaar

De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Deze slaat overdag ieder beetje zonne-energie op. Hiervoor hoeft de zon niet persé te schijnen! Zodra het donker wordt, gaan de lampen automatisch aan dankzij de automatische schemersensor. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken!

Heel erg zuinig

Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt (en dus ook uitgaan wanneer het niet meer donker is), is dit meer dan voldoende. En wanneer ze uit gaan laden ze zichzelf natuurlijk weer op voor de aankomende nacht. Handige cyclus he? En dat allemaal zonder stroom te hoeven gebruiken!

Specificaties

- Afmetingen: 36 x 6 cm (hoogte x doorsnede)

- Behuizing: RVS

- 1 krachtige LED per lamp

- Brandtijd: 8 uur

- Automatische schemersensor

- Batterij: 1,2 V - 600 mAh

- Geleverd inclusief grondpinnen

Highlights & specificaties

 • 24-pack Solar LED Tuinlampen
 • Met stijlvolle en weersbestendige RVS behuizing
 • Solar technologie, bespaar veel geld op je energierekening
 • Geen gedoe met installaties (geen bekabeling nodig)
 • Creëer direct meer sfeer in je tuin
 • Schrikt inbrekers en ongenodigde gasten af
 • Zeer gemakkelijk te plaatsen (grondpinnen meegeleverd)
 • Voorzien van automatische lichtsensor; gaan automatisch aan als het donker wordt
 • Werkt ook met weinig zonlicht; geschikt voor het hele jaar
 • 1 bestelling = 24 stuks. Nog geen €1,25 per lamp!
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details