Uitverkocht

1+1 GRATIS: Universele Auto Organizers

Niet leverbaar

De ideale opbergplaats voor alle spullen die je niet kunt gebruiken tijdens het rijden. Geschikt voor iedere auto!

Doorgaans heb je in de auto niet heel veel plek waar je je spulletjes makkelijk kwijt kan. Het wordt dan ook al gauw een rommeltje. Om te zorgen dat jij altijd het juiste item voor het grijpen hebt en om van je auto een opgeruimder geheel te maken hebben we vandaag weer een handige deal voor je. Car organizers!

Fraai en compact design

Alle spulletjes die je wel eens nodig hebt in de auto kun je er in kwijt. Of dat nou een wegenkaart is, je telefoon of een setje pennen; dit handige opbergsysteem heeft er gegarandeerd plek voor. Het handige is dat hij zo is ontwikkeld dat je hem eenvoudig tussen de voorstoelen kunt plaatsen. Dit kan echt bij iedere auto en de afwerking is zo mooi dat je haast zou denken dat het onderdeel gewoon bij de auto hoorde!

Altijd alles voor het grijpen

Veel mensen proppen vaak hun hele dashboard kastje vol met dingetjes die ze wel eens nodig hebben in de auto. Dit kun je natuurlijk doen, maar wat nou als je achter het stuur even snel iets nodig hebt? Dat is erg vervelend. Met deze organizer zorg je ervoor dat je op iedere situatie voorbereid bent en dat je je dashboard kastje iets minder vol hoeft te laden!

Gemakkelijk te installeren

Installeren is eigenlijk een groot woord.. je schuift hem gewoon tussen de voorstoelen en klaar is Kees. De plastic organizer kan ook net zo makkelijk weer los worden gehaald en zo nodig ook worden schoongemaakt of afgewassen. Zo'n handig item is een aanvulling voor iedere auto. En vandaag krijg je er bij ons zelfs twee!

Highlights & specificaties

  • 1+1 GRATIS: Auto Organizer
  • Organiseert je spulletjes in de auto allemaal netjes
  • Altijd alles voor het grijpen naast je stoel
  • Maakt een opgeruimder geheel van je auto
  • Erg eenvoudig te plaatsen en verwijderen
  • Gemakkelijk af te wassen
  • Past in iedere auto
  • 1 bestelling = 2 stuks
Toon details Verberg details