Uitverkocht

Herbruikbare Mondkapjes met Filter 2+2 GRATIS | Kunnen 30 x gewassen worden zonder hun antibacteriële eigenschappen te verliezen

Niet leverbaar

Deze herbruikbare mondkapjes kunnen 30 keer worden gewassen zonder dat ze hun antibacteriële eigenschappen verliezen.

De afgelopen maanden zijn een emotionele achtbaan geweest en de veranderingen in onze samenleving zijn ingrijpend. We gaan ons allemaal moeten aanpassen aan de anderhalve meter samenleving en de daartoe behorende regels. Mondkapjes worden in die discussie zeer vaak ter sprake gebracht en bieden een mogelijkheid om verdere verspreiding en besmettingen te voorkomen. Daarom heeft het kabinet besloten het mondkapje vanaf 1 juni te verplichten in het openbaar vervoer. Onze inkopers zijn tijdenlang bezig geweest om topkwaliteit mondkapjes in te slaan en wij kunnen nu eindelijk mededelen dat het is gelukt! De mondkapjes die wij je bieden zijn veilig, betrouwbaar en zijn geschikt voor hergebruik. Ze kunnen namelijk 30 keer gewassen worden zonder hun antibacteriële waarden te verliezen. Hiermee kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu! 

Wasbaar voor hergebruik

Deze herbruikbare mondkapjes kunnen 30 keer worden gewassen zonder dat ze hun antibacteriële eigenschappen verliezen. Als je vloeibaar wasmiddel gebruikt kan je de mondkapjes wassen op 40 tot 60 graden en indien gewenst strijken op 40 graden. Dankzij een neusclip is een veilige sluiting bij de neus mogelijk. De mondkapjes hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Voorzien van zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht.

Voor dit product hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden om op die manier zoveel mogelijk in de behoefte van onze klanten in Nederland en België te kunnen voorzien. Bescherming en veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel!

Materiaal: Katoenen stof met hoge dichtheid

LET OP: Niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze zorghelden!

Let op: retourneren niet mogelijk. Om hygiënische redenen gelden er afwijkende voorwaarden op dit product.

Highlights & specificaties

  • 2+2 GRATIS Herbruikbare Mondkapjes
  • Kunnen 30 x gewassen worden zonder hun antibacteriële eigenschappen te verliezen
  • Veilig, betrouwbaar en met een uitstekende luchtfilter capaciteit
  • Voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert
  • Geschikt om mee te reizen in het openbaar vervoer
  • Wasbaar op 40 tot 60 graden met vloeibaar wasmiddel
  • Niet medisch: gaat niet ten koste van onze helden in de zorg!

 

Toon details Verberg details