Uitverkocht

160 Café Intenso Koffiecups - Geschikt voor je Nespresso Machine!

Niet leverbaar

Deze café intenso koffie staat voor dezelfde superkwaliteit als Nespresso, alleen vandaag een stuk voordeliger! De koffiebonen
die worden gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit, 100% Arabica en vers geroosterd.

Nespresso koffie, héérlijk! Er gaat niets boven het intense aroma en de geur van vers gebrande koffiebonen die zich door de kamer verspreiden zodra de eerste druppel in het kopje valt. Het is alleen zo jammer dat de koffiecups zo ontiegelijk duur zijn. Gelukkig hebben onze inkopers weer een geweldige aanbieding voor je geregeld: 160 koffiecups voor maar €15,95 ipv €59,95 - profiteer!

Net zo lekker als Nespresso

Deze café intenso koffie staat voor dezelfde superkwaliteit als Nespresso, alleen vandaag een stuk voordeliger! De koffiebonen die worden gebruikt zijn van de allerbeste kwaliteit, 100% Arabica en vers geroosterd. Deze bonen geven een duurzame melange met een milde en aromatische smaak. Dat alles zorgt ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een mooie, volle en romige afdronk!

2 verschillende soorten

Je kunt vandaag kiezen tussen 2 varianten in Espresso Intenso smaak; namelijk Intenso Regular en Muy Intenso. De naam zegt het eigenlijk al, de muy intenso is net wat intenser dan de iets mildere intenso regular. In het keuzemenu aan de rechterkant kun je eenvoudig jouw gewenste soort selecteren!

Nog geen 10 cent per cupje, dat is toch geen geld?!

We kunnen je helaas geen kop koffie via het internet aanbieden, maar als de technologie het toeliet hadden we dat zeker gedaan. Wij drinken de koffie hier zelf ook bij Koopjedeal, en wij zijn allemaal fan! Gelukkig is het vandaag zo voordelig dat het sowieso het proberen waard is, nietwaar?!

Highlights & specificaties

  • Slechts €15,95 ipv €59,95
  • 160 Café Intenso Koffiecups - Geschikt voor je Nespresso Machine!
  • Een enorme smaaksensatie, net als het origineel
  • 100% vers gebrande Arabica bonen
  • Smaak: Espresso Intenso, de meest gedronken smaak
  • Nog geen 10 cent per cupje, nergens goedkoper!
  • Voordelig genieten van een heerlijke kop koffie!
  • Ook perfect voor op de zaak
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details