Uitverkocht

Cadeaubon van €1500 voor maar €250,- voor een keuken van KeukenArena

Niet leverbaar

Hunker je al tijden naar een nieuwe keuken, maar vond je het toch net even te prijzig? Profiteer dan van deze deal en bespaar meer dan duizend euro op een keuken naar keuze!

Een goede keuken is ontzettend belangrijk. Helaas is een mooie en goede keuken tegenwoordig ook ontzettend prijzig.. Voor iedereen die toe is aan een nieuwe keuken hebben we vandaag een prachtige aanbieding geregeld waar je eigenlijk niet omheen kunt. We hebben een deal gesloten met Keuken Arena, waardoor we je een voucher kunnen aanbieden waarmee je tot wel €1500 euro korting kunt krijgen op een complete keuken naar keuze. Hunker je al tijden naar een nieuwe keuken, maar vond je het toch even te prijzig? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je flink besparen op de aanschaf van je keuken? Profiteer dan van deze deal en bespaar meer dan duizend euro!

KeukenArena.com (Amsterdam)

Keuken Arena gaat samen met jou op zoek naar de keuken die perfect aansluit op je levensstijl, interieur en wensen. Samen met jou kiezen ze de keuken en apparaten die het beste bij je passen. Je mag dus meer van een keuken verwachten dan alleen een fraai design en moderne technieken. We beseffen goed dat het je bij het uitzoeken van je nieuwe keuken kan duizelen van de mogelijkheden en twijfels. Daarom staat keuken Arena je graag terzijde bij je 'zoektocht'!

Een keuken om van te dromen

Keuken Arena laat dromen uitkomen. Wat is er nou mooier dan een keuken in bezit hebben die tot in het kleinste detail perfect bij je past? Het grote assortiment aan verschillende Duitse keukens, werkbladen, fronten, grepen, decors en greeploze varianten past gegarandeerd ook bij jouw smaak. Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Keuken Arena. De kracht van innovatie heeft Keuken Arena in het verleden al vaker bewezen. Laat je inspireren een prachtige keuken voor een hogere levenskwaliteit!

Wat houdt de aanbieding precies in?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons direct een unieke vouchercode. Deze kun je bij Keuken Arena verzilveren op je keuken naar keuze. In de bestelbevestiging per mail zul je ook instructies krijgen over hoe je een afspraak kunt maken. De vouchercode is geldig op het gehele assortiment van complete keukens, dit zijn wel meer dan 50 verschillende soorten! Er zit dus vast wel iets moois voor je bij.

Algemene voorwaarden en details

• Je kunt bij Keuken Arena vrijblijvend een afspraak maken om hun showroom te bezoeken. Je wordt dan geholpen door een medewerker om alle opties te bespreken en deze zal je uiteraard de verschillende keukens en mogelijkheden laten zien. Je kunt ook vast hun assortiment bekijken op de website: http://www.keukenarena.com/

• Als je geen geschikte keuken kunt vinden na je bezoek aan de showroom, kun je het aankoopbedrag van je voucher terugkrijgen van Koopjedeal.

• Je kunt slechts 1 voucher inwisselen per keuken, het is dus niet mogelijk om meerdere vouchers te gebruiken voor 1 aankoop.

• Keuken Arena doet ook aan het verwijderen van je oude keuken en verzorgen alles rondom de implementatie van de nieuwe keuken. Naast het opleveren van de keuken verrichtenze ook bouwkundige werkzaamheden. Alles is bespreekbaar!

• Als je het op prijs stelt, komt één van Keuken Arena's adviseurs geheel vrijblijvend bij je thuis langs zodat beide partijen in alle rust kunnen overleggen over de mogelijkheden. Dat vindt Keuken Arena zelf ook prettig, dan zien ze immers met eigen ogen wat er wel en niet mogelijk is.

Highlights & specificaties

  • Cadeaubon van €1500 voor maar €250,-
  • €1500 korting op een complete keuken bij Keuken Arena
  • Keuze uit meer dan 50 verschillende keukens in verschillende prijsklasses
  • Absolute topkwaliteit keukens van Duitse bodem
  • Ideaal als je gaat verhuizen of als je niet tevreden bent over je huidige keuken
  • Ga voor een keuken die perfect aansluit op jouw smaak, behoeftes en rest van je interieur
  • Veroorloof je eindelijk die luxe keuken waar je al zo lang naar snakte
  • Vind je geen geschikte keuken? Dan krijg je gewoon je aankoopbedrag terug!
Toon details Verberg details